Bu Blogu Takip Et

Sayfalar

Translate

25 Mart 2011 Cuma

İş hayatı mantık, iletişim, alışveriş, bedensel ve zihinsel haberleşme sembolü

İş hayatında gezegenler

İş hayatı mantık, iletişim, alışveriş, bedensel ve zihinsel haberleşme Merkür ile sembolize edilebilir. Problem çözmede akılcılık, düşüncelerin hızlı bir şekilde yazıya aktarılabilme, insanları bilgilendirebilme yeteneğinde doğuştan şanslıdır. İşte iş hayatında gezegenler!

Merkür Gezegeni


Merkür'ün ev ve burç konumu, düşünce tarzını, ortamlardaki ve ilişkilerdeki uyumu gösterir. Dil, yazı, konuşma ve öğrenme gücü, matematik zekâ, genç öğrenciler, dekanlar haberciler, büyük holdingler, gazeteciler subay, seyahat acenteleri günlük hayatın yaratmış olduğu tüm düşünce kalıpları Merkür ile bağlantılıdır.
Ellerini, dilini ve aklını farklı ortamlarda ve aktif bir şekilde kullanmayı sever. Projeler geniş bir cetvelde ele alınır, çok sayıda işçi gerektiren montaj hattı gibi büyük projeleri yaratmaya ve uygulamaya cesaretleri vardır.


Venüs Gezegeni

Sahip olma, sevgi, güzellik, sanat, uyum, birlik ve küçük şanslar Venüs ile ilgilidir. Venüs, horoskopta kadını temsil eden iki ana gezegenden biridir. Venüs, zevk aldığınız her şeyi yönetir. Güzellik, hukuk süs, sanat, hediyeler, dünyayı çekici ve eğlenceli gösteren her şey Venüs'ün kontrolü altındadır. Venüs güzel olan her şeyi temsil ettiği için, yaşamın tüm pahalı zevklerini, güzel giyinmeyi, hoş kokuları, cazibeyi gösterir. Sosyal ilişkiler, sanatkârlık, kültür, güzellik, dostluk, dans, parfümler, kozmetik, moda, mücevher, konfor, müzik, aşk, sosyal olaylar, ses sanatçısı.


Mars Gezegeni

Zodyak’ta erkeksi unsurların tümünü gösteren tek gezegendir. Astrolojide erkeği temsil eder. Doktorlar, cerrahlar, inşaat, üretim, demir, çelik, mekanik, bankacılık, beden eğitimi borsa uzmanları, çilingirler, masörler, araç- gereç tasarımcıları, kaynakçılar, kuyumcular, mekanik mühendisleri, atletler, satış mümessilleri, berberler, kalıpçılar, perukçular, kasaplar, uçuş mühendisleri, askerler, kas ve tedavi uzmanları, araç- gereç ve kesici objelerde uzmanlık, kavgayı ateşi sporda ve rekabette başarı açısından önemlidir. Transit etkileri çok önemlidir.


Jüpiter Gezegeni

Büyüme, öğrenim, uyum, kanun, yüksek eğitim öğretim üyeliği din, felsefe iş dünyası ve büyük şanslar Jüpiter ile ilişkilidir. Servet ve şanslı bir yaşama işarettir. Jüpiter, ödüllerinizi, mutlu olduğunuz yeri, kısmetinizin ve şansınızın olduğu bölgeleri göstermesi açısından çok önemlidir. Koruma, zenginliğe yönelik projeler, satış mümessilliği, profesyonel yetenek, kanuni işler, felsefi ve hayırseverce girişimler, din, bankacılık, yayıncılık, alım- satım, reklamcılık, spor koçu, televizyon, tur rehberi, eğlence, ithalat/ ihracatçı, radyo ve televizyon yorumcusu, iletişim uzmanı. Büyük işleri severler.


Satürn Gezegeni

Satürn ağır ve buz gibi bir etkiye sahiptir. Büyüten, olgunlaştıran ve geliştiren gezegendir. Olumlu etkisi altında doğan tüm olay ve kavramlar, çok uzun vadeli etkiler gösterir kurallara uyar. Karakterinin dayanıklılığıyla ilgili olarak yoğun çalışmalara göğüs gerebilir. İşinde organize, sistemli, metotlu ve çalışkandır. Masonlar, borsa uzmanları tarım, gizli saklı şeyler, çiftçilik, iş ve ticaret ortamı, kurnaz satıcı, temel gereklilikler, inşaat malzemeleri, orta yaşlı insanlar, ekonomi, gizli şeyler, emniyet mensupları, mühendisler, dişçiler, ressamlar.


Uranüs Gezegeni

Ani gerçekleşen şeyler, değişim, düşüş ve zorlanma, toplumsal kısıtlama, yenilikler ve bağımsızlık Uranüs ile ilişkilidir. Keşifler, ilerleyen projeler, sıra dışılık, reformlar, astroloji, elektrik, bilgisayarlar, otomobiller, zihinsel yaratıcılık, bilim, araştırma, psikoloji, hümanizm, teknik yazar, astronom, psikiyatrisi, telefon tamircisi. İnsani çevre ile alakalı olan tüm konular Uranüs'ün etkisi altındadır. Sallayıcı ve yıkıcı olan bu etkiler, dünya astrolojisinde depremleri, büyük insan kaybına sebebiyet veren felaketleri ve savaşları göstermesi açısından önemlidir...


Neptün Gezegeni

Sevilme, etkilenme, bilinçaltı, gizlilik, hayaller Neptün ile ilişkilidir. Hayaller, fiziğe karşı yetenek, tiyatro, borsa şirketleri, havacılık, benzin, yağ, ilaç, görüntüler, tatiller, kimyasal maddeler, medya, sinema endüstrisi, denizaltılar, deniz, plastik, moda tasarımcıları, makyaj sanatçıları kimya mühendisleri, endüstri mühendisleri, petrol, fotoğrafçılar, deniz biyologları, aktörler, dansçılar, eczacılar, market araştırma analistleri, çinkograflar, müzisyenler, petrol bölgesi işçileri, kozmetik üzerine çalışanlar. Sis gezegeni olarak da adlandırılabilir. Deniz kazalarını, yağmurları, havadaki nemi göstermesi açısından da önemlidir.


Plüton Gezegeni


Yüksek güç, yüksek enerji, görünmeyen güç, noktalama, sonuçlandırma ile ilişkilidir. Dünya astrolojisinde ise nükleer enerjiyi, insan yaşamına karşı olan her şeyi temsil etmesi açısından önemlidir. Hizmetliler, hayır işi, radyo, televizyon, atom enerjisi, radyo operatörü, taksi şoförü, sosyal çalışan, tıbbi röntgen teknisyeni, nükleer güvenlik mühendisi, su tesisatçısı, biyolog, polis, beslenme uzmanı, televizyon teknisyeni, radar teknisyeni, araştırmacı. Tehlikeyi içgüdüsel olarak algılar ve başarılı bir dedektif ya da araştırmacı olabilir. Fırtınalı işlerin sorumlusu olarak gösterilebilir.

Hiç yorum yok: