Bu Blogu Takip Et

Sayfalar

Translate

13 Mart 2011 Pazar

Siğillere bitkisel çözüm

Siğil tedavisi için bitkisel siğil kürü formülü ve bitkisel tedavi yolları.. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu siğil tedavisi için tavsiye ettiği sivil kürleri tarifleri.. “Siğil nasıl geçer ve nasıl yok edilir” merak ediyorsanız işte Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun faydalı kür tarifleri..
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu siğil kürü formülü 1
Söğüt yaprağı tahta havanda ezilirek ya da parmaklarla kırarak iyice ezilir. Bu siğil kürü siğillerin üzerine, tam kapatacak biçimde, konulup 30 dakika kadar bekletilir. Bu kür 1 hafta boyunca 3-4 defa tekrar edilir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bu kürü uygulayan hastaların, ilk günlerden itibaren, siğillerinin küçülmesini farkettiklerini belirtiyor.
Bitkisel siğil tedavisi: Siğil kürü 2
Taze sütleğen isimli bitkinin yaprağından çıkarılan süt siğillerin üzerlerine damlatılır. Söğüt yaprağı kürü gibi, bu kür de, 1 hafta içinde 3-4 defa tekrar edilir.
Dikkat: Sütleğen bitkisinin sütü zehirli olduğu için çocuklardan uzak tutulmalı ve kesinlikle ağız yolu ile alınmamalıdır!

Yukarıda tarifini verdiğimiz, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tavsiyeli siğil kürleri sadece el parmaklarındaki ve ayak tabanlarındaki siğiller için etkilidir.
Bu içerik siğil nasıl geçer, bitkisel siğil tedavisi, siğil tedavisi bitkisel, siğil tedavisinde bitkisel çözüm, ıbrahım saraçoglu siğil kürü, siğile bitkisel çözüm, siğillere bitkisel çözüm, siğiller nasıl geçer, siğil için bitkisel tedavi, siğil bitkisel tedavisi, Sigil bitkisel tedavi, Sigil nasil yok edilir, ayak siğili nasıl geçer, yassı siğil bitkisel tedavisi, ayaktaki siğil nasıl geçer, siğil ilaçları, siğilin bitkisel tedavisi, siğiller için bitkisel çözüm, siğillerin bitkisel tedavisi, dudakta siğil konularını barındırır.

Hiç yorum yok: