Bu Blogu Takip Et

Sayfalar

Translate

22 Mart 2011 Salı

Spiritüel Çağda Kendini Yenileme Yöntemleri

Spiritüel Çağda Kendini Yenileme Yöntemleri



İnsanlık benliğini keşfediyor. İç huzurunu arıyor. Yogadan meditasyona, aromaterapiden ayurvedaya, taşlar ve bitkilerle şifadan enerji dengeleme tekniklerine kadar binlerce yıllık pek çok metod yeniden hayat buluyor.

Herkeste bir hareket, enerjilerde bir tazelik var. Dünya kabuk değiştiriyor. 0-2000 yılları arasında Balık buramda dönen bu kadim gezegen, 2000 yıllık döngülerle gerçekleştirdiği burç değiştirme aşamalarından birinin daha eşiğinden atladı. Şu an hep birlikte Kova burcuna geçiş yapıyoruz. 1975'te başlayan geçiş 2025'te tamamlanacak. Bazılarımızın tanık olduğu gibi 1975'le birlikte dünya üzerinde Kova burcu özellikleri ön plana çıkmaya başladı. Kadın hakları hareketleri, egonun ve bireyselliğin ön plana çıkışı, mini etek, cinsel özgürlükler, cinsel sapkınlıklar, internet, cep telefonu, uzay teknolojisi gibi artısı ve eksisiyle yoğun zeka, teknoloji, iletişim ve sıradışı faaliyetler gibi Kova burcu özellikleri hepimizin hayatında.
2000'e kadar olan dönemde dünya üzerinde Balık burcunun özellikleri olan sorgulamadan kabullenme, mistisizm, içindeki bilimsel veya teknolojik gerçeklikleri irdelemeden derin felsefi anlayışlar geliştirme gibi özellikler vardı. Hristiyanlık, İslamiyet bu dönemde ortaya çıktı. Dünya, sorgulamayan ve bilinçaltına yönelik bir dönem yaşadı.

Hiç yorum yok: