Bu Blogu Takip Et

Sayfalar

Translate

24 Temmuz 2010 Cumartesi

Reiki'yi Gunluk Hayatta Uygulama

“BEAM” ( ENERJETİK KORUNMA VE ENERJİ DEPOLAMA EGZERSİZİ)


Kendini enerjetik koruma altına almanın bir yolu daha vardır. Bu yolla kişi, aynı zamanda enerji depolar. Bu egzersize “Beam” (Enerjetik korunma ve Enerji Depolama Egzersizi) diyoruz.

Mümkünse açık havada, değilse bir odada da uygulanabilen bu basit egzersiz aşağıdaki gibidir:


Yüzünüzü cama, yani güneşe dönün. Ayaklarınızı tam olarak yere basarak, bacaklarınızı aralayın. Kollarınızı avuç içleri birbirine bakacak şekilde yukarı kaldırın. Işık dolu enerjinin yukarıdan gelip içinize aktığını, önce ellerinize, sonra kollarınıza, başınıza, boğazınıza, omzunuza, tüm üst bedeninize, kasıklarınıza, bacaklarınıza oradan ayaklarınıza aktığını hayal edin. Bu ışık sizi tümüyle kaplasın ve bu özel duyguyla tamamen yoğunlaşın. Sonra kollarınızı, ellerinizi birbirine dokunacak şekilde başınızın üzerinde birleştirin. Ardından avuç içlerinizi dışa çevirip, kollarınızı yavaş yavaş aşağıya indirirken, etrafınıza, ayaklarınızı kapsayan bir ışık çemberi çizdiğinizi hayal edin. Bu şekilde hayal etmeyi birkaç dakika sürdürüp, bu duyguya yoğunlaşın. Son olarak ellerinizi kalp bölgenize koyun ve başınızı hafifçe öne eğerek teşekkür edin.

Bu etkili egzersiz yana birkaç dakika surer. Bu yüzden sabahları olmak üzere hergün içinde birkaç kere uygulamak en idealidir.

Hiç yorum yok: