Bu Blogu Takip Et

Sayfalar

Translate

4 Temmuz 2010 Pazar

Erkeği aşık etmenin 10 yolu! Kadınlar bu haber size!

Erkeği aşık etmenin 10 yolu! Kadınlar bu haber size!

Bir erkeği kendine aşık edecek kadında olması gereken özellikler neler? Kadınlar, erkeklerin gönlünde taht kurabilmek için neler yapmalı?


1. Zeka
Görünüşten sonra gelen en önemli unsurdur bu. Erkekler zeki, düşüncelerini savunabiler ve net olarak ifade edebilen kadınları sever. Çoğu kendi gibi düşünen kadınlarla konuşmayı sever. Erkekler tartışmayı sever ve eğer onlara düşüncelerinizi kabul ettirebilirseniz ya da en azından saygı duymalarını sağlayabilirseniz, kalbinin derinliklerine giden yol da açılır.

2. Güler yüz

Bir erkeğin esprilerine gülerseniz sizi daha yakından tanımak isteyecektir. Etrafınızla ve kendinizle dalga geçebildiğinizi ve onunla birlikte gülebildiğinizi anladığında sizinle daha çok vakit geçirmek isteyecek. Kendinize gülebilmeniz ve kendinizle alay edebilmeniz (aşırıya kaçmadan) özgüveninizin de işaretidir ve sizi daha da çekici kılar.x

3. Kendine güven

Kendi düşünceleriniz olduğunda ve bunları savunabildiğinizde, önceki maddede söylendiği üzere kendiniz dahil herşeyle alay edebildiğiniz güce sahip olduğunuzda size hayranlık duyacak!

4. Destekleyici olmak
Erkekler kendilerini destekleyen, olumlu yönde teşvik eden kadınlara ihtiyaç duyar. Hedeflerine ulaşabilecek yeteneğe sahip olduklarını hatırlatan, güç verici bir sese ihtiyaçları vardır. İşler yolunda gittiğinde bunu hayatlarına sihirli bir dokunuş olarak kabul edip minnettar bile olabilirler... Onun hayallerini desteklediğinizi, hedeflerine doğru giderken ayağına dolanmayacağınızı bilmesini sağlayın.

5. Hoşgörülü olmak

Erkeklerin mükemmel olmadıklarını anlayıp onları mükemmel olmayışlarından dolayı kolayca affedebildiğinizde gönlündeki tahtın da sahibi olabilirsiniz. En ufak şeylere takıp, dırdırı abartırsanız yanınızda pek uzun süre kalmayacaktır. Dost acı söyler!

6. Sabırlı olmak

Bu aslında bir önceki maddeyle neredeyse aynı. Yeni tanıştıysanız ciddi bir ilişkiye geçiş için sabırsız davranmayın. Zaten birlikteyseniz hatalarına karşı sabırlı olun. Kimse mükemmel değildir. Anlayış gösterin. En ufak hatada köpürmeyin. Ters konuşmayın. Düşünmeden söylenen sözler hem sizi hem onu yaralar. Sabrın sonu selamet, unutmayın.

7. Şehvet

Şehvetli olmayan kadın erkeğe çekici gelmez. Bedeninizle ve cinsellikle barışın. Sekste ilk adımı karşı taraftan beklemeyin. Sürprizler yapın, sürprizlere açık olun. Aniden kolundan tutup yatağa sürükleyin. Yatakta kendinize güvenin. Anlatın, dinleyin. Yatak odasını daha seksi kılmak için ipuçlarından yararlanın. İnternette bunlardan bolca bulabilirsiniz. En önemlisi arzuladığınızı hissettirin.

8. Dürüstlük

Erkekler güvenilir ve dürüst kadınları çekici bulur. Söylediğinizle yaptığınız birbirini tutsun. Dürüstlük size saygı duymasını sağlar. Her zaman doğruyu söyleyin. Yalanlarla vaktini harcamayacak bir kadın olduğunuzu hissettirin. Size saygı duydukça hayranlığı artacak...

9. Açık fikirli olun

Yeni fikirlere, olasılıklara açık olduğunuzu belli edin. Dar görüşlü olmadığnızı hissettirin. Hayata geniş bir perspektiften, özgürce baktığınızı bilmek onda belki sizi kaybedebilme korkusuyla size yakın olma duygusunu artıracaktır.

10. Bakımlı olmak

Sağlığına ve fiziki durumuna özen gösteren kadınlar genelde erkekler tarafından göstermeyenlere göre daha çekici bulunur. Erkekler spor yapan, düzenli beslenen, saçına, tırnaklarına bakan, güzel giyinen kadınlardan her zaman hoşlanır.

Hiç yorum yok: