Bu Blogu Takip Et

Sayfalar

Translate

25 Nisan 2010 Pazar

Okan Bayülgen ve süper donanımlı güzel kadın Sevil Atasoy'u yürekten kutluyoruz

Okan Bayülgen ve Sevil Atasoy'un birlikte sunduğu Muhabbet Kralı'nın aldığı ödül duyurulduğunda sanki havai fişekler atıldı etrafımda...

''Muhabbet Kralı'' Yaşam oyunu ekibinin önemsediği neredeyse tek program. Muhabbet Kralı programının insana ve yaşama katkısını Okan Bayülgen Muhabbet Kralı bölümünü açarak bir kez daha vurgulamak istedik.






Bu güne dek ödül törenlerinde reyting v.s. göz önünde bulunduruldu. İlk defa Reyting = kalite olduğunu İsmail Cem Tv Ödülleri organizasyonu / jürisi gösterdi. Umarız bu bir başlangıç olur. Yok, kesinlikle bu bir başlangıç. Artık boş şeylerle insanımızı oyalama süreci bitti. Bu sürecin miladi İsmail Cem Tv Ödülleri.
Okan Bayülgen reytingi umursamadan muhabbet kralının yapımcılığını üstlendi. Okan zaten böyle bir adam.. Burada izin veren Kanal D yi de kutlamak gerek. Gerçekten iyi olan birden karşılık almayabilir. Bir ağacın büyümesini nasıl gözle izleyemezsek ve büyürse, öyle büyür.

Sevgili Okan Bayülgen ve süper donanımlı güzel kadın Sevil Atasoy'u yürekten kutluyoruz.




Okan Bayülgen Muhabbet Kralı

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Okan Bayülgen bi tane....
Muhabbet Kralı, medya kralı, disko kralı yla bir numara ..
Yazı için teşekkürler.

@Mi_DeliMiDeli dedi ki...

Şimdi ''Kral Çıplak'' la geliyor. Sanırım Muhabbet Kralı tadında, belki biraz daha sivri bir program olacak :) Olmalı!..
Heyecanla bekliyorum...