Bu Blogu Takip Et

Sayfalar

21 Temmuz 2011 Perşembe

Böğürtlenin Anti Aging Yararları

Bu süper meyvenin cilde faydalarının yanısıra anti aging (yaşlanma karşıtı) faydaları da büyüktür. Saç ve cilt ürünlerinde bolca kullanılır. Güçlü ve sağlıklı böğürtlen ve karadutun çevresinde müthiş bir güzellik parıltısı vardır. Mor, kırmızı ve siyah şeklinde zengin renkleriyle bu meyveler adeta detoks etkisindedir.cildimizi yaşlanmaya karşı korur, erken yaşlanmayı önler, serbest radikallerle savaşır içindeki antioksidanlar bunları engeller.

Siyah kuş üzümlü gliserinli güzellik barının içinde saf sabun ve böğürtler vardır. Cildi yumuşacık yapar nemlendirir ve frenk üzümü & gliserin ile besler ve korur. Acai berry deri peelingi ile cildinizi iyice fırçalayın. Şeker kristalleri böğürtlen içerir pul pul dökülen cildi iyi gelir. Böğürtlen özlü jel allık yanaklara en doğal kırmızı rengi verir. Cildinizde lekeler mi görüyorsunuz? Ahududu özlü serumu deneyin. Antibakteriyel kırmızı meyvelerin gücü ile biberiye karıştırılarak hazırlanır ve inflamasyonu yatıştırarak sivilceleri önler.
Afrikan kırmızı çay özlü dudak bakım kremi de böğürtlen ve dut özlüdür. Dudaklar için muhteşem bir bakım kremidir ve pürüzsüzleştirir. Dudakları kurumaktan ve çatlamaktan korur. Omega 3 içerir ve nemlendirir. Kızılcık tohumu yağı ile dudakları besler.
Saçları onarır ve güçlendirir. Islakken uygulanır. Saçları kurutmaz yumuşatır ve pürüzsüzleştirir.
Gençliği destekler. Goji berry portakala göre 400 kat daha fazla cildi besler ve C vitamini içerir. Ciltte erir ve besler. Bu krem ile yaşlanmaya son verin.
Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui

Hiç yorum yok: