Bu Blogu Takip Et

Sayfalar

16 Temmuz 2011 Cumartesi

Burçların vazgeçemediği tutkuları nelerdir?

İlişkinizin, potansiyellerini, tutkularını , merak ediyorsanız, işte size burçlara göre cevabı!
Koç
Koç burcu erkeği aşkta son derece tutkulu ve arzuludur. Kıskançtır! Âşık olması için içinden yükselen dürtülere uyması yeterlidir. Çok hızlı âşık olabilir alıngandır. Cinsel potansiyelleri yüksek olan Koç burcunun özellikle erkekleri bir kadında güzelliklerinden çok etkilenirler. Kadınları ise sevdiklerine karşı çok kıskanç olabilirler. Sevgililerinin eski ilişkilerini takıntı haline getirip bu konuda kafalarının içinde bir takım hesaplar yapmaktan kendilerini alıkoyamazlar.

Boğa
Boğa burcu cinsel potansiyeli en yüksek ve tutkulu burçlardan biridir. Cinselliğe çok önem vermesine rağmen eş değiştirmekten pek hoşlanmaz. Sevdiğine sadıktır. Dırdır yapan Telefonunu karıştıran kadınlardan hoşlanmaz Kadınlarının ise ilk hisleri çok kuvvetlidir ilişkinin seyrinde güzel günlerin sizi bekleyip beklemediğini, sizi iyi hissettiren biriyle mi yoksa tekinsiz hisler doğuran bir erkekle mi yakınlaştığını anlayabilirler Büyük küçük her kavgada "O zaman ayrılalım" der ve bitirir.

İkizler
İkizler burcu için cinsellik içten gelen bir dürtü değil daha çok deneyseldir. Aşkta tutkuyla hareket etmekten çok zihniyle hareket eder. Çok sakin biriyim" derse bilin ki sinirli anlarını görme ihtimaliniz hayli yüksek ve yakındır. En büyük vaatlerinin en az yüzde onunu atın, işte. Sizi bekleyen böyle biri... Bağımlı olun ve ihtiyacınızı hissettiği anda sizi terk etmesi onun için imkansız gibi olacaktır Kadınları ise cinsellikten ziyade duygusal anları ön plana çıkarır. Yine de gözünüz parlayarak, kalbiniz atarak onun kollarına atılmak istiyorsanız, ruh eşinizin yanında uyanmak gibi bir mutluluk yoktur. Keyfini çıkarın.

Yengeç
Duygusal Yengeç’in aşka ve cinselliğe yaklaşımı da son derece duygusal, romantik ve koruyucudur. Aşkı için kendini adayabilir ve çok az şey bekleyerek sevebilir. Yengeç burcu erkekleri paraya çok önem verir, fakat bunun nedeni maddi anlamda kendini güvende hissetme ve yakınlarının zor duruma düşme ihtimaline karşı tedbirli olmak istemesinden kaynaklanır. Aşkta tutkudan çok sevgiye önem verir. Fakat bir Yengeçle ilişkiyi bitirmek o istemedikçe pek mümkün olmayabilir. Kadınları ise, Üç görüşmenin ardından hemen seni seviyorum demeyin. Enerjinizi önemli şeylere saklayın.

Aslan
Aşk acısını en fazla çeken burçların başındadır. Aslan'ların aşkları genellikle herkesin dikkatini çeken, gösterişli ve tutku doludur. Gösterişli duygularla sevdiklerini şımartmaya bayılırlar. Mutluluktan ayaklarımızın yerden kesilmesini, bambaşka biri olmayı, tutkumuzun bizi sürüklemesini hatta ayrılınca yataklara düşmeyi arzulayabilirler. Aşkımız büyük olsun, da ne olursa olsun!.Kadınları ise, nasıl olsa birlikte yaşıyorsunuz diye kendini boş vermeyin. Kuralları yıkın! İlişkinizi taze tutmak için çaba sarf edin. Mesela en sevdiğiniz restoranda rezervasyon yaptırıp ona sürpriz ve romantik bir gece hazırlayın. Gönlünü kaplarsınız.

Başak
Her zaman son derece akılcı, eleştirici ve mükemmeli arayan Başak burcu için tutkulu demek çok zordur. O her şeyde olduğu gibi aşkta da işin pratik ve faydacı yönüyle ilgilenecektir. Aslında pek gösteremese de sevgi doludur Aslında ağır basan ihtiyacı sekstir, çok zevklidir. Ancak her mükemmel seks, her uyumlu ilişkinin tek koşulu olsaydı dünyada mutlu çiftten geçilmeyebilirdi! . Kadınları ise, Evet, seks güzel, o halde ilişkiye devam ama buna "aşk", "birbiriniz için yaratılmış olmak" gibi ulvi isimler vererek gözünüzü karartmayın. Yine de denemek istiyorsanız yaşadıklarınızın farkında olun.

Terazi
Son derece çekici olan Terazi insanları, herkes tarafından takdir görmek ve beğenilmek isterler. Sevgiye, sempatiye ve dostluğa duydukları ihtiyaç yüzünden yanlış bir şey yapmaktan ve eleştiri almaktan da çok korkarlar. Bu yüzden gerçek duygularını göstermek onlar için zordur. Bulundukları ortamın ve yaşadıkları olayların güzelliğine ve uyumuna çok önem veren Terazi'ler birine âşık olmadıkları zaman bile aşkın kendisine âşıktırlar. Kadınları ise, Nedense yalnız kalmak onlara hep daha zor gelir. Teraziyi tartın. Bir tarafta yalnız ama huzurlu bir siz diğer yanda ise ilişki sürecinde kendimizi bertaraf edemeyeceğiniz vicdani muhakemeler, sevgi yükleri, beklentiler, birilerini bekleme ihtimali... Hangisi daha ağır geldi?

Akrep
Bütün burçlar içinde en tutkulu ve seksi burç Akrep'tir. Erkekler ilişkiye başladıkları ilk günlerde ya da kadını elde etmeye çalışırken çoğunlukla (tabii istisnalar vardır) en yüksek performanslarını sergilerler. En güzel sevgi sözcükleri, en hoş vaatler bu dönemde telaffuz edilir. Cinsellik onların doğalarında vardır. Sevdikleri zaman duygularını çok yoğun olarak yaşar ve hissettirirler. Kadınları ise, Kendisini sınırlamayacak, farklı olmaktan korkmayan özgün, kalabalığın içinde sadece yer kaplayan değil, varlığını hissettiren birini arar. Zekaları özel hayatı dahil hayatın pek çok alanında bir avantaj.


Yay
Her zaman macera arayışında olan özgür ruhlu Yay insanı sıcakkanlı ve çekicidir. Tutkuları daha çok spora ve öğrenmeye yöneliktir. Böylece enerjisini cinsellikten çok, bu alanlara akıtabilir. İstediklerini elde etmek için ölene kadar uğraşabilirler. Aldatılmaya hiç tahammülü olmayan Yay, insanı çok kıskanç ve şüphecidir. Zaten bir Yayı aldatmak da pek mümkün değildir. Kadınları ise, , her koşula uyum sağlayan İlişkilere daha çok idealist ve dostane bir tavırla yaklaşabilirler. Kendisini kısıtlamayacak, öğrenmeye ve gelişmeye açık maceracı bir kişiyle güzel bir ilişki yaşayabilirler.

Oğlak
Bir Oğlak daima hedefine tutkundur. Bu hedef daha çok mesleğiyle ile ilgili olmasına rağmen bazen bir sevgili de olabilir. Ama bu sevgili de daima sosyal konumu dolayısıyla yanında taşımaktan iftihar edebileceği ve hedeflediği konuda kendisine destek olacak bir eştir. İlişkiye sevgi ve tutkudan çok sorumluluk anlayışı ile yaklaşırlar. Kadınları ise, Çiçeği burnunda ilişkisinde bir şeyler onu rahatsız ediyorsa, içine sinmeyen bir şeyler varsa, gittiği yere kadar varmadan ve mutsuzluğa boğulmadan önce; ilk kavga konumuna, onun tavrına ve bu kavgayı nasıl sonuçlandırdığına dikkat eder. Bu, sizi bekleyen çok önemli bir kıstastır.. Tamam, mı, devam mı?

Kova

Kova'lar toplum kurallarının dışına çıkmayı severler. Bu yüzden de çevrelerinin onaylamayacağı kişilerle birlikte olmak onlara çok cazip gelebilir. Aslında onun tek gerçek tutkusu özgürlüktür. Bu ilişkilerine de yansır. Bu yüzden genellikle kendi özgürlüklerine engel olmayacak kişilere âşık olurlar veya içinde yaşadıkları toplumun kurallarına karşı gelen asi ruhlu birine âşık olabilirler. Kadınları ise, 'Duygusal zekâsı ' yüksek duygularını ifade etmekte yetenekli olduğunu, bununla beraber birlikteliğinden de ne istediğini daha iyi hissettiklerini ve yatak odasının çok daha renkli olduğunu gösteriyor. Bu ilişkilerine de yansıyor.


Balık
En hayalperest ve romantik burçlardan birisi olan Balık'ın asıl tutkusu hayal kurmak ve hayalleri için yaşamaktır. Aşk onun hayal gücünü tetikler. Âşık olmaya hep hazırdır. Duyguları kolayca harekete geçer ve kendilerini duygusal yönden heyecanlandıran kimselere kolayca aşık olurlar. Zaten baştan çıkarılmaya çok isteklidirler. Aşık olunca da son derece fedakar davranabilirler. Fakat çoğu zaman büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirler. Kadınları ise, romantik ruhlu, çekici, cüretli ve ilişkiyi asla can sıkçı hale getirmeyecek olan birini ister. Onu sık sık aramasını, yanında olmasını ve dostlarına hayran kalmasını bekler.
Yaşam ve İnsan için herşey

Hiç yorum yok: