Bu Blogu Takip Et

Sayfalar

21 Temmuz 2011 Perşembe

Aloe Veranın Cilt Bakımına Faydaları, Yararları,

Aloe Vera, iyi bir cilt bakımı için kremler, jeller, losyonlar, kapsüller, meyve suları ve içecekler olmak üzere farklı şekillerde kullanılabilir. Bu bitki yanıklar ve egzama gibi cilt hastalıklarının iyileştirilmesine yardımcı olur ve ayrıca ağrı ve şişlikleri azaltır. Ayrıca Aloe Veranın güzel ve rahatlatıcı bir kokusu vardır.

Aloe Vera jelinden elde edilen Aloe Vera sabun, şampuan ve birçok diğer kozmetik ürünlerinde kullanılır. Aloe Vera anti-bakteriyel özelliğe sahiptir ve yaraların iyileşmesine yardımcı olur. Aloe Vera aynı zamanda mantar enfeksiyonlarının iyileştirmesinde de faydalıdır. Aloe Vera içeren ürünler yüksek yoğunlukta cilt için faydalı olan iyileştirici ajanlar içerir. Ayrıca Aloe Vera yüzdeki koyu noktaların giderilmesine de yardımcı olur.
Aloe Vera ciltteki çatlakların tedavi edilmesinde faydalıdır. Aloe Vera yağını cildinizi parlak ve normal göstermek için kullanabilirsiniz. Aloe Verayı kullanmaya başladıktan birkaç gün sonra arzuladığınız parıldayan cilde sahip olabilirsiniz. Aloe Vera ölü deri hücrelerinin temizlenmesi için de faydalıdır. Aloe Vera kırışıklık karşıtı kremlerde, cilt kremlerinde, rujlarda, makyaj ürünleri ve yüz maskelerinde ve neredeyse tüm cilt bakım ürünlerinde kullanılır.
Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui

Hiç yorum yok: