Bu Blogu Takip Et

Sayfalar

Translate

19 Haziran 2011 Pazar

Babalara burçlarına göre hediye seçenekleri

İlla ki çok para harcadığınız bir hediyeyle babanızı sevindireceksiniz diye bir kural yok! Yanağına kondurduğumuz küçük bir öpücük ya da sıcacık bir kucaklama ve içten bir kutlama sözcüğü onun için dünyanın en değerli hediyesi olsa bile yine de babamıza imkânlarımız dâhilinde en güzel hediyeleri almak isteriz. Kararsızsanız işte göre burçlarına göre babaları mutlu edecek hediye seçenekleri...
Koçlara tavla
Babanız müzik dinlemekten hoşlanıyorsa, ona bu zevkine hitap eden bir hediye almalısınız. Örneğin bir plakçalar ile özlemli bir mutluluk yaşatabilirsiniz ona. Boş zamanlarında en büyük zevki tavla oynamak olan bir babanız varsa, ona şık bir tavla hediye etmeyi düşünebilirsiniz Ona, isme özel hazırlanan kalemlerden oluşan bir set hediye etmeye ne dersiniz?



Boğalara kravat

Dokunmak onlar için önemli olduğundan yumuşak ve hoş görüntülü hediyelere bayılacaktır, Modası hiçbir zaman geçmeyen ve her zaman işe yarayan bir hediyedir kravat. Cüzdan, ajanda, terlik, şık bir gömlek, tıraş losyonu, balık oltası, bahçe bakım aletleri, boyun bağları, güzel bir yemek hediye etmeniz mutluluk verici olacaktır.


İkizlere gömlek
Gömlek, klasik Babalar Günü hediyelerinden biri. Ama siz bu sıradan hediyeyi, babanıza özel bir hale getirip farklılaştırabilirsiniz. En büyük hobisi bahçe işleriyle uğraşmak, bahçesinde onarım yapmak olan babalar için bahçe malzemeleri satın almaktan başka bir şey düşünülemez herhalde.Yine özel tasarlanmış bir pasta ya da çikolata ile mutluluğunuzu tatlandırabilirsiniz.. İşte Babalar Günü için iyi bir fikir!


Yengeçlere kol saati
Babanıza verebileceğiniz en güzel hediyelerden biri de özel ve zevkine uygun tasarımlı saatlerde olabilir. Antika eşyalar, çerçeve, içki bardakları, küçük soğutucu, kişisel fotoğraflı takvim çalışma odasına has bir obje ve hediye çeki ona çok uygundur. Aldığınız hediyeye onu ne kadar çok sevdiğinizi anlatacak küçük bir not eklemeyi sakın unutmayın.


Aslanlara kol düğmesi
Cömert ve kalbi geniş olan Aslan babalan hatırlanmak ister. Babanızın isminin veya baş harfinin yazdığı kol düğmeleri babanızı sevindirebilecek ilginç bir alternatif olabilir... Abartılı şeylerden hoşlanırlar. DVD seti, şık bir gömlek, gösterişli bir kravat, saat, çakmak, parfüm, ailece birlikte yenen bir yemek, babanızın kalbini çalmak için ideal.


Başaklar detaycıdır
Spor ve özellikle de futbol tutkunu babalar için yapılabilecek en iyi şey, tuttuğu takımın hediyesini almak olacaktır. Formadan tutun, şapka, çakmak, çorap, iç çamaşırı, terliğe kadar fanatik babalar için mutluluk verici olabilir. Dijital tansiyon aleti, seyahat ürünleri, cep telefonu, kitap, bir parfüm, çeşitli bölmeleri olan seyahat çantaları, Başak babalar için son derece idealdir.


Teraziler özen sever

Hediyenin kutusu güzel olmalıdır. Kol bilekliği, güzel bir triko veya hafif renklerde bir gömlek, şık bir ayakkabı, şort, pantolon, bir kalem, müzik çalar, sevdiği bir müzik dvdsi ya da Sportmen bir babanız varsa alınabilecek en güzel hediye, eşofman takımı. Onun çok hoşuna gidecektir.


Akreplere tamir seti
Babanıza kişiye özel tasarımlı, üzerinde isminin yazdığı çakmak hediye edebilirsiniz. Gizemli ve merak uyandıracak hediyelere bayılırlar Elektronik içki seti, masaj aletleri, bornoz ve banyo ürünleri, her tür deri kolye, bileklik ve eşya, siyah takım elbise ya da beyaz gömlek, tamir setleri babanızın gönlünü almanız için yeterli olacaktır.


Yaylara kitap
Spor malzemeleri, seyahat çantaları, seyahatle ilgili aksesuarlar, felsefe kitapları, ilgi alanına dâhil olan resimli büyük kitaplar, iletişimlerini sağlayacak bilgisayarlı cep telefonları, fotoğrafa ilgi duyuyor ve uzun zamandır bir fotoğraf makinesi almak istediğini söylüyorsa, babanızı çok istediği bir şeyle sevindirin.


Oğlaklara fotoğraf makinesi
İyi bir sanat eseri, seramik biblolar ve eşyalar, duvar saatleri, fotoğraf albümü ve çalışma alanıma koyacağı şık bir çerçeve, bir kol saati, özel tasarımlı, deri tepsiler ve içki setleri, takım elbise, parfüm bir dolma kalem alacağınız hediyeler arasında olmalıdır.


Kovalara maket helikopter
Teknolojik hediyeler: hediyeler seçebilirsiniz Cep telefonu, i-pod, mp3 çalar,dizüstü bilgisayar, dvd player, ev sinema ses sistemi gibi alternatifleri de değerlendirebilirsiniz. Yine Elektronik ve iletişimle ilgili her tür hediyeyi kucaklayacaktır. Farklı bir maket helikopter ve uçaklar onu mutlu etmeye yeter..


Balıklara akvaryum
Bu burcun üyelerini suyla ilgili her şey fazlasıyla rahatlatır. Deniz seven, hatta tekneyle denize açılma tutkusu olan bir babanız varsa ona alabileceğiniz en güzel hediye, pusula! Su geçirmez mp3 çalar, deniz şortu veya akvaryum Fantastik bir kitap ve video oyunu, fotoğraflar, Hem şık hem spor alternatifleri bulunan şapkalar da hediye edebilirsiniz.

Hiç yorum yok: