Bu Blogu Takip Et

Sayfalar

Translate

20 Ağustos 2011 Cumartesi

Erkeklerin Astrolojik Giyim Stili - Yaşam Oyunu - Ezber Bozan Sıradışı Hareketler

Erkeklerin Astrolojik Giyim Stili - Yaşam Oyunu - Ezber Bozan Sıradışı Hareketler: Şık bir erkek nasıl olmalı?

Erkeklerin yaşamı üçe ayrılır; iş, özel hayat ve sosyal aktiviteler. Eğer şıklığınızla görenlerin dönüp ikinci kez bakmasını istiyorsanız ünlü modacılardan çıkılarak hazırlanan Astrolojik giyim stiliniz..

Koç

Kendilerine olan güvenleriyle dikkat çeken Koç burcu erkekleri, deniz mavisi tişörtlerle çok şık görünecek. Koç erkekleri aksesuar kullanmayı pek sevmiyor. Ancak spor bir takım üzerine atılacak renkli atkı sohbetin neşeyle başlamasına sebep olacaktır. İki farklı takım bazı aksesuarlarla zenginleştirilerek bütün hafta boyunca giyilebilir. Böylece bir üniforma olmaktan da çıkar. Gömlek rengini değiştirdiğinizde, tasarımları farklı beyaz gömlekler giydiğinizde, yelekle kravatları farklı ve belki biraz iddialı seçtiğinizde aynı takımı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayakkabı” türleri arasında ise, çoğunluk sporu tercih ediyor. Bir kadın, erkeğin kılığında ilk olarak ayakkabılara dikkat ediyor.


Boğa

Boğazlarına oldukları kadar stillerine de düşkün olan Boğa Burcu erkeği, kıyafetlerini renkli aksesuarlarla tamamlamayı sever. İnce ayrıntılar, gri takımlar, dar kalıplar derken dışarıda ve ofiste erkekler kadınlardan daha çok süsleneceğe benziyor. Vücuduna güvenen Boğa erkeklerini dar kalıplı pantolonlar ve küçük yakalı ceketler bekliyor. Renkli, kravatlar ve kol düğmeleri farklılaşmayı sağlayacak en önemli detaylar. Kadınların vazgeçemediği fularlar da dolabınızda bulunabilir. Favori renkler gri, lacivert, lacivert-mor ve siyah…



Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi

Hiç yorum yok: