Bu Blogu Takip Et

Sayfalar

Translate

3 Ağustos 2011 Çarşamba

Celtic Astrolojisine Göre Siz Hangi Ağaçtan Düştünüz

CELTIC Astrolojisi Ağaçlara Dayanıyormuş.
Ona Göre Doğduğunuz Gün, Hangi Ağaçtan Geldiğinizi Ortaya Çıkartıyor.


DOĞUM ARALIĞI
AĞAÇ CİNSİ
ANAHTAR KELİME

23 - 31 ARALIK
ELMA AĞACI
AŞK

01 - 11 OCAK
KÖKNAR
GİZEM

12 - 24 OCAK
KARAAĞAÇ
ASİL

25 OCAK - 03 ŞUBAT
SELVİ
SADAKAT

04 - 08 ŞUBAT
KAVAK
TATMİNSİZ

09 - 18 ŞUBAT
SEDİR
GÜVEN

19 - 28 ŞUBAT
ÇAM
TİTİZ

01 - 10 MART
SALKIMSÖĞÜT
MELANKOLİ

11 - 20 MART
IHLAMUR
ŞÜPHE

21 MART
MEŞE
CESARET

22 - 31 MART
FINDIK
OLAĞANÜSTÜ

01 - 10 NİSAN
ÜVEZ
HASSASİYET

11 - 20 NİSAN
AKÇAAĞAÇ
ÖZGÜR ZEKA

21 - 30 NİSAN
CEVİZ
TUTKU

01 - 14 MAYIS
KAVAK
TATMİNSİZ

15 - 24 MAYIS
KESTANE
DÜRÜSTLÜK

25 MAYIS - 03 HAZİRAN
DİŞBUDAK
HIRS

04 - 13 HAZİRAN
GÜRGEN
ZEVK SAHİBİ

14 - 23 HAZİRAN
İNCİR
HASSASİYET

24 HAZİRAN
HUŞ
ESİNLENME

25 HAZİRAN - 04 TEMMUZ
ELMA AĞACI
AŞK

05 - 14 TEMMUZ
ÇAM
TİTİZ

15 - 25 TEMMUZ
KARAAĞAÇ
ASİL

26 TEMMUZ - 04 AĞUSTOS
SELVİ
SADAKAT

04 - 13 AĞUSTOS
KAVAK
TATMİNSİZ

14 - 23 AĞUSTOS
SEDİR
GÜVEN

24 AĞUSTOS - 02 EYLÜL
ÇAM
TİTİZ

03 - 12 EYLÜL
SALKIMSÖĞÜT
MELANKOLİ

23 EYLÜL
ZEYTİN
ERDEM

24 EYLÜL - 03 EKİM
FINDIK
OLAĞANÜSTÜ

04 - 13 EKİM
ÜVEZ
HASSASİYET

14 - 23 EKİM
AKÇAAĞAÇ
ÖZGÜR ZEKA

24 EKİM - 11 KASIM
CEVİZ
TUTKU

12 - 21 KASIM
KESTANE
DÜRÜSTLÜK

22 KASIM - 01 ARALIK
DİŞBUDAK
HIRS

02 - 11 ARALIK
GÜRGEN
ZEVK SAHİBİ

12 - 21 ARALIK
İNCİR
HASSASİYET

22 ARALIK
KAYIN
YARATICILIK


AÇIKLAMALARELMA - Aşk

Cazibeli, Fiziksel Olarak Dikkat Çekici Ve Etkileyici. Hoş Bir Havaya Sahip. Flörtüz Ve Maceraperest Ama Hassas Ve Her Zaman Aşık Bir Tip. Sevmeye Ve Sevilmeye Meraklı. Sadık Ve Hassas Bir Eş. Cömert. Bilimsel Konulara Yeteneği Var. Bugün İçin Yaşar. Hayal Gücü Yüksek.

DİŞBUDAK - Hırs

Farklı Bir Çekiciliğe Sahip, Hayat Dolu, Talepkar, Düşüncesizce Hareket Eden Ve Eleştirilere Kulak Asmayan Biri. Hırslı, Akıllı, Yetenekli, Kaderine Hükmetmeyi Seven, Egoist Olmaya Elverişlidir. Ama Ona Güvenebilirsiniz. Bazen Beyni Kalbine Hükmedebilir. İlişkileri Çok Ciddiye Alır Ve Sadıktır.

KAYIN - Yaratıcılık
İyi Bir Zevki Vardır. Görünüşe Ve Kendi Görüntüsüne Önem Verir. Materyalist Sayılır. Hayatı Ve Kariyeri İçin Çok Ve Düzenli Çalışır. Ekonomiktir. Gereksiz Risklere Girmez. Makul Bir Tiptir. Diyet Ve Sporla Fiziğine Dikkat Eder.

HUŞ - Esinlenme
Hayat Dolu, Etkileyici, Zarif, Arkadaş Canlısı, Gösterişten Uzak, Mütevazı, Aşırılıktan Hoşlanmayan, Kaba Şeylerden Nefret Eden Biridir. Doğal Ve Sakin Bir Yaşamı Tercih Eder. Fazla Tutkulu Değildir. Hayal Gücü Yüksek Ve Az Hırslıdır. Sakin Ve Uygun Ortamlar Yaratır.

SEDİR - Güven
Zarif, Her Ortama Ayak Uydurabilen, Lüksü Seven,Sağlığına Dikkat Eden, Kendine Güvenen, Başkalarına Da Biraz Yukarıdan Bakan Biridir. Kararlı, Sabırsız Ve Başkalarını Etkilemeyi Sever. İyimserdir Ve Beceriklidir. Tek Ve Gerçek Aşkını Bekler. Çabuk Karar Verir.

KESTANE-Dürüstlük
Alışılmadık Bir Güzelliği Vardır Ve İnsanları Etkilemek Gibi Bir Derdi Yoktur. Adil Ve Neşelidir. Doğuştan Diplomattır. Çok Kolay Huzursuzluğa Kapılır Ama Her Türlü İlişkisinde Hassastır. Bazen Olağandışı Davranır. Sevgili Bulmakta Güçlük Eker.
SELVİ - Sadakat
Güçlü, Fiziksel Olarak Kaslı, Her Ortama Uyabilen, Hayatla Fazla Uğraşmayan, Hoşnut, İyimser, Paraya Meraklıdır. Yalnızlıktan Nefret Eder. Kolay Kolay Tatmin Edilemeyecek Kadar Tutkuludur. Ama Sadıktır. Ruh Hali Çabuk Değişir. Kurallara Boyun Eğmez. Biraz Da Ukalâ Ve İlgisizdir.

KARAAGAÇ - Asil
Müşfik, Fiziksel Olarak Düzgün, Giyimine Dikkat Eden, Taleplerinde Aşırılığa Kaçmayan, İnsanlara Neşe Verebilen, Liderlik Etmeyi Seven Ama Kendisinin Altta Olmayı Sevmeyen Biridir. Dürüst Ve Sadık Bir Eştir. Başkaları İçin Karar Vermeyi Sever. Cömerttir. Pratik Zekası Güçlü Ve İyi Bir Espri Anlayışı Vardır.

İNCİR - Hassasiyet
Çok Güçlü, Bağımsız, Tartışmalara Ve Zıtlıklara Fazla İzin Vermeyen, Aile Hayatına Düşkün, İyi Bir Baba Ve Hayvan Severdir. Sosyal Bir Kelebek Gibidir. Espriden Anlar, Aylaklığı Ve Tembelliği De Sever. Bencilliği Vardır. Akıllı Ve Pratiktir.

KÖKNAR - Gizem
Sıradışı Bir Zevki Vardır. Sofistike Ve Kadirşinastır. Güzel Olan Her Şeyi Sever. Dikbaşlı, Çabuk Ruh Hali Değiştiren, Bencil Olmasına Rağmen Kendisine Yakın Olanlarla İlgilenen Biridir. Çok Mütevazı Olduğu Söylenemez. Hırslıdır Ve Memnun Edilmesi Zor Bir Sevgilidir. Çok Arkadaşı Vardır Ve Ona Çok Güvenebilirsiniz.

FINDIK - Olağanüstü
Çekici, Anlayışlı, İnsanları Nasıl Etkileyeceğini Bilen, Fazla Talepkar Olmayan, Sosyal Hayatta Aktif Ve Girişken Hatta Dövüşken Biridir. Popülerdir. Psikolojik Durumu Çabuk Değişir. Kaprisli Bir Aşıktır. Ama Dürüst Ve Eşine Toleranslı Davranır. Kusursuz Bir Yargı Yeteneği Vardır.

GÜRGEN-Zevk Sahibi
Havalı Bir Güzel. Dış Görüntüsüne Ve Bakımlı Olmaya Dikkat Eder. Zevk Sahibidir. Başkalarını Kendinden Fazla Düşünür. Hayatı Mümkün Olduğunca Kolay Bir Hale Getirmeye Çalışır. Disiplinli Bir Hayat İçin Kılavuzluk Eder. İlişkilerinde Kibardır. Farklı Sevgililer Bulmak İster. Duygularıyla İlgili Olarak Mutluluğu Yakalaması Kolay Olmaz. Çoğunlukla Da Başkalarına Güvenmez Ve Kararlarından Asla Emin Olmaz.

IHLAMUR - Şüphe
Hayatın Ona Getirdiklerini Kabul Eder. Kavga Ve Tartışmadan Nefret Eder. Çalışkandır. Tembelliği Ve Bencilliği Hiç Sevmez. Streslidir. Yumuşak Huylu Ve Merhametlidir. Arkadaşları İçin Çekinmeden Fedakarlık Yapar. Becerikli Olmasına Rağmen Bunları Değerlendirmesini Bilmez. Mızmızdır, Kıskanç Ama Vefalıdır.

AKÇAAGAÇ-Özgür Zeka
Hayal Gücü Ve Orijinallikle Dolu Hiç De Sıradan Olmayan Biridir. Utangaç, Hırslı, Gururlu, Kendine Güvenen, Yeni Deneyimlere Aç Biridir. Genellikle Sinirli Ve Gergin Bir Yapısı Vardır. Hafızası Kuvvetlidir. Çok Kolay Öğrenir. Aşk Hayatı Biraz Karmaşıktır. Başkalarını Etkilemeyi Sever.
MEŞE - Cesaret
Sağlam Yaradılışlı, Cesur, Güçlü, Bağımsız Ve Girişkendir. Acıma Duygusu Çok Yoktur. İşini Şansa Bırakmayı Sevmez. Ayaklarını Yere Sağlam Basmak İster. Hareketlidir.

Titiz
Makul Biridir. Güneşi Ve Sıcak Havaları Sever. Kibar Duyguları Vardır. Şiddetten Kaçınır. Sakin Ve Toleranslıdır. Adalet Duygusu Gelişmiştir. Hassas Kıskançlıktan Uzak Bir Yapısı Vardır. Okumayı Ve Sofistike İnsanlarla Muhatap Olmayı Sever.
ÇAM - Titiz
Uyumlu İlişkileri Sever. Dinç Ve Güçlüdür. Nasıl Rahat Edebileceğini Bilir. Doğal Ve Hareketli Biridir. İyi Bir Partnerdir. Çok Arkadaş Delisi Değildir. Çabuk Aşık Olur Ama Ateşi Çabuk Söner. Her Şeyden Kolay Vazgeçebilir. İdeali Bulana Kadar Her Şey Geçicidir. Güvenilir Ve Pratiktir.

KAVAK - Tatminsiz
Fazla Kendine Güvenmeyen, Sadece Gerektiği Zaman Cesaretli Olan Biridir. Arkasının Güçlü Olmasını Ve Sıkı İnsanlarla Muhatap Olmasını Sever. Çok Seçicidir. Genellikle Yalnızdır. Artistik Bir Doğası Vardır. Kin Tutar. İyi Bir Organizatördür. Felsefi Takılmayı Sever. Ama Her Durumda Ona Güvenilebilen Biridir. İlişkilerini De Çok Önemser.

ÜVEZ - Hassasiyet
Dikkat Çekici, Neşe Verici, Bencillikten Uzak, Dikkat Çekmeyi Seven Biridir. Hayata Bağlıdır. Yerine Ve Duruma Göre Hem Bağımlı Hem De Bağımsız Olabilir. Zevklidir. Duygusal, Hassas, Tutkulu Ve Artistik Özellikleri Vardır. İyi Bir Eş Olur Ama Çok Zor Affeder.

CEVIZ - Tutku
Garip Ve Zıtlıklarla Dolu Biridir. Egoist Ve Sinirlidir. Beklenmedik Tepkiler Gösterir. Asil Bir Ruhu Vardır. Doğaldır. Çok Hırslıdır Ve Hiç Esnekliği Yoktur. Zor Ve Alışılmışın Dışında Bir Eş'tir. Çok Zor Beğenir. Çok Kıskanç Ve Tutkuludur. Sadece Takdir Eder. Uyum Göstermek İçin Fazla Fedakarlık Etmekten De Hoşlanmaz. İlginç Stratejiler
Üretmeyi Sever.

SALKIMSÖGÜT - Melankoli

Güzel Ve Çok Melankoliktir. Etkileyicidir. Güzel Ve Zevkli Şeylere Meraklıdır. Seyahat Etmeyi Sever. Hayalperesttir. Kaprisli Ama Dürüsttür. Başkalarının Duygularına Önem Verir. Çabuk Etki Altında Kalır Ama Beraber Yaşanması Zor Biridir. İstemkardır. Sezgileri De Kuvvetlidir. Aşıkken Acı Çeker Ama Demir Atabileceği Birini Bulabilir

Yaşam ve İnsan için herşey

Hiç yorum yok: