Bu Blogu Takip Et

Sayfalar

Translate

25 Ağustos 2011 Perşembe

Aşkın burcunuza etkileri!

Neden bir anda aşık oluruz? Aşkın ömrü gerçekten de üç yıl mıdır? 'Bulutların üzerinde gezmek' tabiri her aşk için geçerli midir? Ruh ikizimiz var mıdır? Ten uyumu yeterli midir? Bu ve bunun gibi birçok söylem; aşka dair her şey burcunuzda...

Koç burcuna etkileri
Aşk niye acı veriyor? İlişki istendiği gibi gitmediğinde hayat kâbusa dönebiliyor. Genel olarak kişide umutsuzluk, öfke gibi duygular oluşuyor. Yalnızlık korkusu, karamsarlık, hayatı yaşamaya değer bulmama, hayatın anlamsızlığı, düşünülüyor. Evden dışarı çıkmama, günlük hayatın aksaması gibi durumlarla karşılaşılıyor. Derin bir acı yaşanıyor. Bu gibi durumda seviyorum, o halde varım!" sözü yaşama nedeniniz.

Boğa burcuna etkileri
Aşk sadece duygu mu? Âşık olduğunda vücudundaki ve iç dünyasındaki değişimleri fark etmemeniz mümkün değil. Değişimler... Âşık olunan kişinin peşinden sürüklenmeye, sadece onu düşünmeye ve ona odaklanmaya iten güçlü bir “dürtü”leri vardır... Yine Çok sahiplenici olan Boğa Kuralcı âşıktır. Ancak tutku aşkı bittikten sonra devreye mantık giriyor. Beraber yaşayabilmeleri için ortak bir yol bulmaları gerekiyor..


İkizler burcuna etkileri
Aşkta tutkuyla hareket etmekten çok zihniyle hareket eder. Çok önemli biri olduğunu düşünür Aşk oyununu çok iyi oynar. Kavgacı havalarınızın ve gözü pek görünümünüzün ardında gerçek bir duygusaldır. " Romantizm mi? Böyle şeylerle oyalanmak manasızdır. Güzel kelimelerini seyahatlere saklar,. Onun cesaretini körükleyecek heyecan ve enerjiye sahip değilseniz, yandınız

Yengeç burcuna etkileri
Siz aşka asla basit bir hikâye gözüyle bakamazsınız. Duygularınız çok yavaş bir şekilde filtreden geçercesine kalbinize iner ve sonunda tamamıyla sizi kaplar. Sizi esir aldığı o andan itibaren kalbinizin çarpmadığı tek bir an bile olmaz. Hayal gücünüz faaliyete geçer. Artık ona aitsinizdir. Bunların sonucunda aşkın ve tutkunun yaraladığı bir günah kişisine dönüşürsünüz. Size yardımcı olacak biri, sizden başkası değil yine ne yazık ki! (Hiçbir şeyi unutmazlar. Şu an onun yanındaysanız sevilen birisiniz demektir.)

Aslan burcuna etkileri
Büyük aşkınızı bekliyorsunuz. Âşık olmak veya olmamak... Bu ikilemden bir türlü kurtulamıyorsunuz.. Sevdi mide tam sevenlerdendir… 'Bana neler oluyor' diye sorulan klasik aşk sorusunun cevabı da işte bu gerçeklerde saklı. Tanıştığınızda da ona layık olmak için bir dizi sınava girmeniz gerekeceğini bilmelisiniz. Onun için çok önemlisiniz çünkü sizi seçmiştir. Yarım yamalak aşklardan hiç hoşlanmazlar. Bu seçim sizin özel biri olmanız için yeterlidir.

Başak burcuna etkileri
Sizin dünyanızda olumsuzluğa yer yoktur. Aşk size göre " beklilerle yol alır. Başkalarının göremeyeceği küçük bir detay onu ateşleyebilir. Başak'lar düşünsel güçle tahrik olur. Bu durumda bol bol kitap okumanız, siyasetten spora geniş bir yelpazede fikir sahibi olmanız gerekir. Çünkü ser verip sır vermezsiniz. İki sevgili arasındaki çatışmalar, aşk yeminleri sizin en büyük isteklendirme ve enerji kaynağınız. Bu çatışmalardan olumlu sonuç alıyorsunuz…


Terazi burcuna etkileri
Her Terazi gibi sizin de ikili yaşama özleminiz var. Bu yüzden yalnızlığı pek az özlüyorsunuz. Hassas yapınızla ayrıntıları önemsiyorsunuz. Bir buket çiçek, sevgi dolu bir jest, iyi seçilmiş bir sözcük karşısında zevkten eriyecek raddeye geliyorsunuz. Kendine âşık birinin dikkatini çekmeyi becerirseniz Terazi Burcu için doğru kişisiniz. Terazi'ler dengeyi cinsellikte de arar. Dokunduğunuz kadar dokunur, öptüğünüz kadar öper. Bu özelliğinden faydalanıp aşkı alevlendiren siz olabilirsiniz.


Akrep burcuna etkileri
Burcunuzun doğası gereği hiç beklenmedik zamanlarda beklenmedik girişimler yapabilirsiniz. Size göre aşk bir ritüeldir. Yeminler, acı çektirme ve güç gösterileri aşka eşlik eder ve onu bütünler. Güzel çirkin kadın ayrımı yoktur. Akrep'ler cinsel hoşluğunu karşısındaki ayartmak için sonuna kadar kullanır. Aşkta yaşamak istediği her ne varsa bunu rahatlıkla dile getirir. Fantezi düşkünü biriyseniz Sizi kendileri gibi önemserler. Tek başlarına mutlu değillerdir.

Yay burcuna etkileri
Yay'ların aşkları dengenizi alt üst edebilir. Onun esrarengiz dokunuşları sizi yerkürenin en mutlu insanı olduğunuza ikna edecek kadar güçlü ve ateşlidir. Bu nedenle sevdiğinize kendinizi beğendirmek için kesinlikle öznel davranışlardan yararlanıyorsunuz. Kıskançlık ise şüphesiz Yay ailesine özgü bir duygu. Bunu fazla açığa vurmanız ilişkilerinizi zedeliyor. Felsefeye olan düşkünlüğüz uzlaşmacı bir çerçevede. İlişkilerinizde koşulsuz sadakat bekliyorsunuz. Ancak siz….

Oğlak burcuna etkileri
Zodyak´ın en duyarlı burçlarından biri olarak sevdiğinizde yeri göğü inletiyorsunuz. Kimi zaman kaprislerinizle, sevgililerinizi bezdirseniz de aslında Sonuç olarak içimizde kontrol edemediğimiz biyolojik gelgitler yakınmasının nedeni, karşımızdaki kişide aslında çok aradığınız birtakım özelliklerin hızla farkına varışınız. Hatta genel anlamda, güzel, yakışıklı ya da zeki olarak değerlendirilmeyen kişilere dahi âşık olmanızı hızlandıran kimyasal bir reaksiyon bu. Ancak bu zamanlarda erkekler daha korumacı oluyor. Bu da kıskançlığı artırıyor' diyor.

Kova burcuna etkileri
Aşk gezegeniz olan Güneş, idealist özelliklerinizi ön plana çıkartıyor. Kova'lar toplum kurallarının dışına çıkmayı severler. Bu yüzden de çevrelerinin onaylamayacağı kişilerle birlikte olmak onlara çok cazip gelebilir. Aslında onun tek gerçek tutkusu özgürlüktür. Bu ilişkilerine de yansır. Bu yüzden genellikle kendi özgürlüklerine engel olmayacak kişilere âşık olurlar veya içinde yaşadıkları toplumun kurallarına karşı gelen asi ruhlu birine âşık olabilirler, acayip para harcarlar. Sıkmak ve sıkılmak için yaratılmış bir halleri vardır. Hep meşguldür..

Balık burcuna etkileri
Aşkları bağımlılık yapar! Öpmesi, koklaması, her şeyi duygu yüklüdür Balık’ların. Bir Balık'la birlikte olduktan sonra vücudunuzdaki duygu zerreciklerini hissettiniz mi? Balık'ları aşka götüren şey duygulardır. Âşık olunca da son derece fedakâr davranabilirler. Fakat çoğu zaman âşık oldukları kişinin aslında hiç de düşündükleri gibi olmadığını anlayıp büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirler. Neyse ki fazla takıntılı değillerdir. Bu ruh halleri kolayca değişir ve yeni bir aşkın hayalini kurmaya başlarlar.
Yaşam ve İnsan için herşey

Hiç yorum yok: