Bu Blogu Takip Et

Sayfalar

Translate

8 Mayıs 2011 Pazar

İlişkiyi Şifalandırma- Anima Animus Meditasyonu

İlişkiyi Şifalandırma- Anima Animus Meditasyonu
Bir çoğumuz için “Karşı Cinsle İlişkiler” en çok zorlandığımız alandır…

İlişki kurmakta ve devam ettirmekte problem yaşamakta veya bir türlü istediğimiz ve beklediğimiz o “doyumlu” ilişkiye ulaşamamaktayız… Yaşadığımız ilişkide ise hiç de mutlu değiliz… Ya devamlı partner değiştiriyoruz… Ya da hiç partnerimiz olmuyor…


Çarşamba akşamı, çoğumuzun yaşamakta olduğu “özel ilişki” konusuna çok farklı bir bakış açısından bakacağız… Ve içimizdeki Anima ve Animus ile tanışacağız… İçimizdeki Eril ve Dişil enerjilerin yansıtma dinamiğimizi fark edecek, terazimizin dengesinin niçin kaymış olduğunu hep birlikte göreceğiz… Ve, “Nasıl” düzeltebileceğimizi anlayacağız…

Her erkeğin içinde dişil, her kadının içinde eril özellikler mevcuttur. Her kadının bilinçaltında Animus (eril yön), her erkeğin bilinçaltında Anima (dişil yön) vardır. Bu yönlerimizin tam olarak farkında olup onları bir denge içine tutabilirsek içsel bir bütünlüğe ulaşırız. Eril ve dişil yönlerini kendi ruhuna entegre edememiş ve bunları dışarıda arayan kişilerin ilişkilerinde sorun yaşayacakları kesindir. İlişkimizin kaderi her zaman kendimizde ve bilinçaltımızdaki Anima ve Animus’ta saklıdır.

Çalışmamıza öncelikle içimizdeki Anima ve Animus’un ne olduğunu, nasıl bizim karşı cinsle olan tüm ilişkilerimizi etkilediklerini anlayacağız. Bunun ardından, içimizdeki dişi ve erkek enerjisini dengelemek ve eril ve dişil yönümüzle barışmamızı sağlayacak bir denge meditasyonu yapacağız… En sonunda da içimizdeki Anima ve Animusu birleştirerek aralarında kutsal bir bağ oluşturacağımız derin bir ritüel gerçekleştirerek yoğun bir sevgiyi deneyimleyeceğiz.

Bu meditasyon ile hem kendimiz şifalanacağız, hem de ilişkilerimizi şifalandıracağız… Bir kez daha tüm gücün ve mucizenin kendi içimizde olduğunun farkına varacağız.

Hiç yorum yok: