Bu Blogu Takip Et

Sayfalar

Translate

31 Mayıs 2011 Salı

BEL- BOYUN FITIĞI VE EKLEM AĞRILARI ÇEKENLERE ÇÖZÜM HİNDİSTAN’DAN GELDİ



Bel ve boyun fıtığı; hastaların hayatını kabusa çeviren, hareket kabiliyetlerini son derece kısıtlayan, acısı ve ağrısı katlanılmaz bir hastalık...


Hastalar, ilaçlardan ve uzun fizik tedavilerden çare bulamadığı zamanlarda ameliyat masasına yatmak zorunda kalıyorlar. Ameliyat ise, öncesi, ameliyat sırası ve sonrasıyla son derece zorlu bir süreç.


Romatizma ve benzer eklem hastalıkları ise öncelikli olarak hastaların diz eklemlerinin yapısını bozarak hastaların yürümesini, merdiven inip çıkmasını nerdeyse imkansız hale getiren, ağrısı, sancısı dayanılmaz hastalıklardır

Kullandığı ağrı kesicilerle, fizik tedavi metodlarıyla ya da ehil olmayan kişlerin uygulamalarıyla hastalıklarına çare bulamayan hastalara çözüm Hindistan’dan geldi.

Yüzyıllardır Hint tıbbında, bel-boyun fıtığı ve eklem hastalıkları tedavisinde kullanılan Boswellia Serrata adlı bitkinin tedavi edici etkileri modern tıp tarafından da kabul gördü. Amerikalı doktorlar tarafından hastalar üzerinde uzun süredir denenen Boswellia tedavisinde ortaya çıkan sonuçlar ise bel ve boyun fıtığı ağrısı çekenlere diz ağrısından yürüyemeyenlere müjde niteliğinde.

Boswellia Serrata içeren ilaçlarla tedavi gören hastaların tamamına yakınının 1 hafta içinde ağrılarında çok önemli ölçüde azalma tespit edilirken, bir ayın sonunda hasarlı ve hastalığa sebep olan eklemlerin bozulmuş yapılarının düzelmeye başladığı gözlemlendi.

Bel ve boyun fıtığı tedavisinde devrim niteliği taşıyan Boswellia Serrata, artık Türk hastaları tarafından da ilgi göreceğe benziyor.

Hiç yorum yok: