Bu Blogu Takip Et

Sayfalar

1 Ocak 2012 Pazar

Renklerin enerjileri

Yeni yıl kararlarınıza renkleri ekleyin. İşte burcunuza göre doğru renkler...
Koç: Kırmızının sizleri harekete geçiren canlandırıcı etkisi var. Motivasyonu, enerji, coşku ve yaşama sevincini, sıcaklık ve aşk duygularını, kan basıncını ve vücut ısısını harekete geçirir. Ataklık, azim ve kararlılığın rengidir.
Yılbaşı gecesi taşınız: Yakut yeşil turmalin,
Şans sayınız: 1 ve 3.

Boğa: Renk tercihiniz lacivert, Uyum ve başarı rengi. Sakin ve farklı olma duygularını pekiştirir, otorite ve verimliliği ifade eder. Mor ve mavi güvenin rengi paylaşma, cömertlik, huzur, istikrar, sakinlik dinamizmi yansıtır. Zenginliği, asaleti ve itibarı yansıtır sizlere.

Yılbaşı gecesi taşınız: Yakut.
Şans sayısınız: 4

İkizler: Renk tercihiniz inci beyazı. Temizlik, saflık ve güven hissi verir. Pozitif enerji yayar, canlılık ve heyecan, cinsellik duygularını harekete geçirir. Siyah ise ruhsal olarak içinden çıkamadığınız konuların farkına varmanızı sağlar. Hüzünlendirir.

Yılbaşı gecesi taşınız: Akik ve yeşim.
Şans sayısı: 4 ve 5.

Yengeç: Renk enerjiniz, turkuaz, ruhunuzun özgürleşmesine yardımcı olur. Yine açık mavi, gümüş ve gümüş gri tonlar, inci rengi ve sadeliği temsil eden beyaz renk yengeç burcunun tercihi fazla renkleri arasındadır.

Yılbaşı gecesi taşınız: Ay taşı, opal. Elmas.
Şans sayısı: 4.

Aslan: Renk enerjiniz. mavi, turuncu, altın rengi ve kırmızı olarak belirlenmiştir. Yaşama sevincinizi yükselterek hedeflerinize kararlılıkla gitmenize yardımcı olur.. İş hayatında yöneticilik duygularını pekiştirir başarılı olmanıza katkıda bulunur.
Yılbaşı gecesi taşınız: Lal, kırmızı Krizalit.
Şans sayısı: 5.

Başak: Renk enerjiniz beyaz. Gümüş ve siyah bunun yanında yeşil ve yeşilin tonları gri, ağırlık olarak başak burcunun renkleri arasındadır. Gerçekçilik. Pratik zekâ. Başarı için yaşama. Girişim. Azla yetinmeme.  İletişiminizi kuvvetlendirmenize ve kendinizi doğru sözlerle ifade etmenize ve Dikkat çekmenize yardımcıdır.
Yılbaşı gecesi taşınız: Zümrüt, Akik.
Şans sayısı: 6ve 9.

Terazi: Renk enerjiniz kraliyet mavisi ve açık kapalı mavi tüm tonları hayatınızda maddi konularda rahatlamaları getirirken ağırlıklı olduğu Ametistte Terazi burcunu kapsamaktadır. Kahverengi, toprağın ve asilliğin rengidir. Ağırbaşlılık, önderlik, eğitim, öğretim, kültür, sanat, emin olma ve sağlamlık duygularını pekiştirir.
Yılbaşı gecesi taşınız: Siyah kuvars ve Ametist.
Şans sayısı: 7,

Akrep: Renk enerjiniz koyu kırmızı, kahverengi, siyah gri ve lacivert renklerdir. Aşkınız ve cinselliğiniz. Yönetici yapı, emretme eğilimi, egosantrik., baskın olma isteği, liderlik, gururluluk . Yoğun kullanılırsa etkisi azalabilir.
Yılbaşı gecesi taşınız: Mercan,
Şans Sayısı: 8,

Yay: Renk enerjiniz kırmızı, mor, lila ve şeker pembesi. Sarı yeşil,mavi, rengi yay burcunun renkleri arasındadır. Heyecan ve canlılık verir. Dikkat çekicidir. İş hayatınızda maddi akışın kuvvetlenmesini sağlar. Ciddiyet verir.

Yılbaşı gecesi taşınız: Mavi safir Türkuaz.
Şans sayısı: 9

Oğlak:
Renk enerjiniz siyah, gri, menekşe sütlü kahverengi, turuncu ve gök mavisi renklerdir. Yalnızlığı sevme. Seçim yapmada. Affetmeme. Kendine güven.   Orijinallik. Kibar ve zarif olma. İnce ruh. Detaycılık. Hızlı sıkılma.

Yılbaşı gecesi taşınız: Mavi safir.(sürekli taşıyın başarı getirir) Oniks.
Şans sayısı: 6ve 8.


Kova:
Renk enerjiniz genel olarak tüm renkleri kapsamaktadır. Kırmızı, yeşil, koyu mavi, siyah, beyaz tüm renkleri kaldırabilen tek burç olarak kova burcu gözükmektedir. Koyu mavi ve gri  İş ve özel yaşamınızda insanların üzerinde başarılı ve güçlü imaj bırakmanıza katkıda bulunur Yoğun enerji. Kendini sevme. Eğlenceye düşkünlük.  Bu alanda size yardımcı olur.
Yılbaşı gecesi taşınız: Mavi topaz.
 Şans sayısı: 4,

Balık:
Renk enerjiniz mavi, beyaz krem ve deniz yeşilidir. Utangaçlık. Ün. Duygusallığa önem verme.  Gökyüzünün tüm olumlu enerjilerinizi ruhunuzda biriktirerek daha kararlı ve öz güvenli davranmanıza yardımcı olur. Şansınızı yükseltir .

Yılbaşı gecesi taşınız: Ametist ve İnci.
Şans sayısı: 4.

Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui Metafizik / Parapsikoloji Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm ... Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi

Hiç yorum yok: