Bu Blogu Takip Et

Sayfalar

1 Ocak 2012 Pazar

2012 Burç Yorumları - Yeni yıl hangi burca ne getirecek?

2012 Burç Yorumları

2012 yılı.. Merakla beklenen yıl geldi.. Acaba neler olacak?



Astrolog Oğuzhan Ceyhan

Koç, İş ve kariyer konusunda yılın en baskın etkilerini siz yaşayacaksınız. Mars’ın Başak burcundaki etkisi sebebi ile yılbaşından 1 Temmuz tarihine kadar olan dönemde önemli fırsatlar ile karşılaşacak, Mars’ın retrograde yaptığı 24 Ocak ile 15 Nisan arasındaki dönemde günlük yaşamınızda, birlikte çalıştığınız kişiler ile ilgili yoğunluklarınız fazlası ile artacak. Bu yıl sorumlulukları daha fazla olmak üzere hayata yansıtma yılınız. Mücadele gücünüz tam. 20 Mayıs 2012’de oluşacak olan Güneş Tutulması ile beraber kazançlarınızda ciddi artışlar olacak. Kendinizi her zamankinden daha kuvvetli hissedeceksiniz. Satürn Ekim ayından itibaren karşıt burcunuz Teraziden de çıktıktan sonra, çocuklarınız, aşk hayatınız gibi konularda da rahatlama ve refah ile karşılaşacaksınız. Yılın ana konuları iş ve kariyer hayatınız, beslenme alışkanlıklarınız, zayıflamak, diyette başarı, ilişkilerde karşılıklı güç çatışmaları ve ortaklıklarda zorlanmalar olarak görünmekte. Bu yıl 20 Mayıs haricinde de 4 Haziran, 13 Kasım ve 28 Kasım günleri oluşacak olan Güneş ve Ay tutulmaları son yıllardaki gelirlerinizdeki istikrarsızlığı daha istikrarlı bir hale dönüştürürken, hayata beklentileriniz ile beraber yaşama bakış açınız da değişecek. Bazılarınız önemli bir satış yapabilirsiniz. Bu mülk satışı, marka veya patent satışı dahi olabilir. Bazılarınız da çalıştığınız firmalarda büyük başarılar yakalayacaksınız. Sağlığınıza biraz daha dikkat ediniz. Haziran ayındaki tutulma ile beraber, Venüs’ün 8 Haziran-15 Haziran arasındaki etkisi ile birlikte beklenmedik seyahatler, ufak tanışmalar ve güzel sosyal ortamlara girme olasılığınız çok yüksek.
Boğa,

Jüpiter’in burcunuzda olduğu Haziran ayının ilk haftasına kadar, kendinizi çok enerjik ve kudretli hissedeceksiniz. Hayatınızda problem yaratan ve sıkıntı getiren unsurlar azalırken, yılın ilk 6 ayı, Mars’ın Başak burcundaki etkileri sebebi ile bir kısmınız, eğer çocuk sahibi değilseniz, çocuk sahibi olacak, bir kısmınızda ileriye dönük ciddi duygusal ilişkilere gireceksiniz. Yaratıcılığın ve sanatçılığın çok arttığı bu yıl, Ocak ayının üçüncü haftasından Haziranın 26’sına kadar olan dönemde neredeyse, sanatçılık, yaratıcılık, ve hayatınızdaki paylaşımlarınızı temsil eden gökyüzü evlerinde, 2 büyük , 2 küçük gezegenin retrograde hareketleri hayatınızı baştan aşağı olumlu değiştirecek bu yıl, dört Hazirandan sonra maddi kazançlarınız her zamankinden daha fazla artarken, 28 Kasım haftası da beklenmedik gelirler ile karşılaşacaksınız. Yönetici gezegeniniz Nisan ayının 15’inden itibaren çok uzun yıllardan beri ilk defa para ve bireysel kazançlarınızı temsil eden gökyüzü evinizde retrograde yapacak. Bu yarıda kalmış bir anlaşma, sözleşme ve miras gibi konularda ileriye dönük olmak üzere, size bazı fırsatlar sunarken, 12 Haziran haftası olayların sizin adınıza ne şekilde ilerleyeceğini daha detaylı görecek ve daha net kararlar alabileceksiniz. Ağustos ayı, yeni fırsatlara imkan verirken, bekar Boğalar aşk, spor ve sanatsal faaliyetlerde başarıyı her zamankinden daha fazla yakalayacaklar. Ekim ayından itibaren Satürn’ün görünümünün evlilik ve anlaşmalar evinize gelmesi ile beraber 5 Ekim tarihinden itibaren kararlarınız daha kesin ve ciddi olmak zorunda. Hayata bakış açılarınızın önemli bir şekilde değişeceği ve artık önümüzdeki 18 ay boyunca burcunuzda ve karşı burcunuzda oluşacak olan Güneş Tutulmaları ile beraber fiziksel ve duygusal değişimlerin yoğun ve keskin yaşanacağı bir döneme giriyorsunuz. İkizler,
Yılın ilk 6 ayı, düşünmek, arınmak, kendinizi sosyal şartlarda ve hayatta güçlendirmek ile ilgili konularda ön plana çıkacaksınız. İmtihanlar gezegeni Satürn şu an size yardım ediyor. Zihninizi biraz susturabilirseniz, çevrenizin sesini dinlediğiniz takdirde fırsatların yakınınızda olduğunu göreceksiniz. Neredeyse Temmuz ayına kadar ve tüm güneş döngünüzde bir yıl boyunca kalacak olan Mars, mülk satın almak, yeni kurduğunuz işte başarılı olmak gibi konularda sizi pek çok alanda ön plana çıkartacak. Arınma dönemine giriyorsunuz sevgili İkizler. Uzun zamandan beri - yaklaşık 20 ay - burcunuzda olan tutulmalar sebebi ile çok sarsıldınız. Konuşkan ve neşeli yanınız yüzünden zaman zaman zarar gördünüz. Hayatı sizin gibi görmeyen kişiler ile karşılaştınız, kendinizi ve onları her zamankinden daha fazla sorguladınız. Şimdi bu dönem bitiyor. Artık arınmak, kendiniz ile baş başa kalmak, kariyer hayatınızda önemli fırsatlar ile karşılaşacağınız ve şans gezegeni Jüpiter’in de Haziran sonundan itibaren tüm gücü ile burcunuzda yoğun hareketlerde bulunacağı bir yıla girdiniz. Uzun zamandan beri böyle bir yılı bekliyordunuz. 2001 yılından beri böyle bir yıl yaşamadınız sevgili İkizler. Şans kapınızı çalacak. Fırsatlar değerlendirmek için hazırlıklı olun. Çevrenizi gözlerken, geçmiş yıllardan bu yana kaçırdıklarınıza dikkat kesilin. Yapabilirlikleriniz geçmiş yıllara göre bu yıl daha fazla olacak. Sınırlarınızı genişletirken, risk alırken veya yeni bir şeyler denerken, Jüpiter size destek olacak. Başarıya yelken açmak, olumlu sonuçlar almak için kendinize yaptığınız yatırımları bir kez daha gözden geçirin.
Yengeç,
Aile yaşamınızdaki zorluklar azalırken, kendinizi her zamankinden daha güvende hissedeceğiniz bir yıla gireceksiniz. Yılın ilk 7 aylık dönemi, ev , aile yaşadığınız yeri genişletmek, kredi ile mülk sahibi olmak gibi konular ön plana çıkarken, yılın ikinci yarısı, daha ziyade hayatınızda daha istikrarlı ilişkiler ve daha keyifli dönemleri gelecek. Jüpiter’in bulunduğu konum sebebi ile sosyal ilişkiler, arkadaş grupları, partiler ve toplantılar, tüm yıl içinde yoğunlaşırken, 15 Nisan-26 Haziran arasındaki dönemde bazılarınız sizden saklanan çevrenizdeki bazı gerçekleri öğrenebilir. Hayatı çok yoğun yaşayacaksınız. Bu yıl Mars’ın size olumlu ve kardeş Başak burcunda hareketleri bol bol telefonunuzun çalacağını, sanki etrafınızda faks, mail ve iletişim cihazlarından kaynaklanan delice bir yoğunluk olacağını, kendi hayatınızın yönlendirirken çevrenizdeki iletişim yoğunluğu sebebi ile zaman zaman yalnız kalmak isteyeceğinizi, ama buna rağmen de yorgunlukların fazla olacağını gösteriyor. Yılın ana konuları, eğitim, medya, iletişim, konuşmak, yazmak olacak. Bazılarınız eğitime geri dönerken, genç Yengeç burçları eğitim hayatlarında büyük başarılar yakalayacaklar. Ailesel ilişkilerinize daha fazla temkinli, özenli yaklaşmalısınız. Şubat ayında ekonomik yeni fırsatlar ile karşılaşırken Ağustos ayı, her zamankinden masraflı geçebilir. Genç Yengeç burçlarımız, flört etmek, yeni ilişkiler, bahar aşkları, 20 Nisan-20 Mayıs arasındaki dönemde çok yoğun yaşarken, 28 yaş döngüsündeki yengeç burçlarının ilişkilerini resmileştirme fırsatı da görünmektedir.

Aslan, Son yılların en masraflı yılını yaşayacaksınız. İkinci eviniz para evinde Mars’ın Başak burcundaki hareketi, bilhassa 1 Şubat - 10 Nisan arasındaki dönemde günlük gelirlerinizde yükselişi getirirken, harcamalarınızda da aynı oranda bir yükselişe sebebiyet verecektir. Jüpiter’in Boğa burcundaki pozisyonu, Ocak ayının 3. Haftasından itibaren 27 Nisan,12 Mayıs, 2 Kasım, 13 Kasım -ki 13 Kasım haftası çok önemli - son yıllarda ummadığınız kadar başarılı bir iş ve kariyer fırsatı size verecek. Hak etmediğiniz işlerde çalıştığınızı düşünüyorsanız, artık sizi daha fazla kaldıracak ve sizi daha iyi bir çizgiye getirecek, yeni bir kariyer fırsatı ile karşılaşabilirsiniz. İş ve kariyer konusunda hayat görüşünüz değişecek ve başarılı olacaksınız. Bazı Aslanlar 4 Hazirandaki Ay tutulması esnasında, var olan ilişkilerinde çok daha keyifli bir döneme girecekler. Umduklarından çok daha güzel bir dönem yaşayacak olan Aslan burçları, Temmuz ayının hepsi ve Ağustos ayının ilk 15 günlük dönemine kadar küçük seyahatler, ufak yolculuklar ve başarılı iletişimler ile çok keyifli bir yıla giriyorlar. Yeni dostlar , güzel arkadaşlıklar çok yakında. Masraf ve arkadaşlıklar bir araya gelince, günlük telaşlarınız ile kısa vadeli ve uzun vadeli planlarınıza özenle odaklanmalısınız. Gününüzü veya dönemlerinizi nasıl geçireceğinize dair plan yapmalısınız. Keyifin sonu yüklü harcamalara dönüşecek ise o yıl, bu yıl olabilir. Görünmeyen satırlar, sonunda büyük ödemeleri karşınıza çıkarabilirler. Elinize para geçtiği zaman borçlarınızı kapatmalı ve kredi kartı kullanırken çok dikkatli olmalısınız. Gelirlerinize güvenerek, evdeki hesabı çarşıya uyduramayabilirsiniz.
Başak,


Son zamanlarda yorulduğunuzu ve zorlandığınızı biliyorum. Fakat çalışma şartlarınızdaki bu zorlukların, size önemli fırsatlar vereceğini unutmayın. Yılın ilk 6 ayı sizin aylarınız. Mars’ın burcunuzdaki hareketliliği sebebi ile doğum haritanızda Mars’ın yerleşimine göre hayatınızda yükselişler yaşayacaksınız. Zaman zaman karar vermekte zorlansanız da, hayatınıza girecek yeni kişiler, yeni insanlar, yeni ilişkiler sebebi ile yeni ufuklara ulaşacaksınız. Yalnızca Şubat ayının ilk haftası, iş hayatınızda kendinizi güçsüz ve biraz yorgun hissederken, Mars ayı size büyük fırsatlar sunacak. Retro hareketteki Mars, 2010 yılının Haziran ve Temmuz aylarında yaşanılan konuların, 2012 yılının ilk 6 ayında da fazlası ile gündeme geleceğini bizlere gösteriyor. Bazılarınız küçük sağlık sorunları yaşayabilirler. Diş, baş bölgesinden gelebilecek ağrılar, sıkıntılar sizi yoklayabilir. Boyun fıtıklarına dikkat. Satürn Ekim ayında parasal konularınızı zorlayan bölgeden çıkması ile beraber, maddi olarak rahatlayacaksınız. Haziran’ın başlarından itibaren Jüpiter’in kariyer evinizdeki 1 yıllık hareketi sebebi ile büyük fırsatlar ile ve kariyer hayatınızda 2 ayrı şans ile karşılaşacaksınız. Bilhassa Haziran ayına çok dikkat edin. Kasım sonu ve Aralık ayın da iş hayatınızda çok önemli dönemleri gösteriyor. Sağlığınıza, iletişimdeki gerginliklere dikkat ettiğiniz takdirde, güzel bir yıl geçirebilirsiniz. İletişim hayatınızda temkinli olmayı unutmayınız. Terazi,
Fazlası ile temkinli olmak zorunda kalacağınız bir yıla giriyorsunuz. Sorumluluklarınız çok fazla artarken, burcunuzdaki Satürn’ün yanında Mars’ın da 12. evinizdeki hareketi, gizli düşmanlıkların ve sorumlulukların fazlası ile artacağı, evlilik ve ilişkilerde zaman zaman içsel çatışmalar yaşayacağınız, zor bir yıl. Daha kararlı olduğunuz takdirde, geçmişte yaptığınız hatalarla yüzleştiğiniz takdirde çok daha kesin ve net kararlar verebilirsiniz. Sizin için birkaç iyi haberimiz de var. Jüpiter’in Haziran ayında dost ve kardeş İkizler burcuna girmesi ile beraber, hayat görüşünüz ve bakış açınız ile ilgili güzel değişimler yaşayacaksınız. Bunun yanında parasal kaynaklarınızda daralmalar var iken, ekstra kredi, miras, size ödenecek primler gibi yeni kaynak aktarımları fırsatları ile beklenmedik kazançlar da elde edebilirsiniz. Satürn’ün burcunuzdan çıkacağı 5 Ekim 2012’den sonra yılın ilk 10 ayında yaptığınız mücadelelerin ödüllerini, Aralık 2012’den itibaren alacaksınız. Burcunuzdaki Satürn, yanlış bir ilişkiden ayrılmayı, yanlış bir kariyer hayatının bitişini veya sizin yapmış olduğunuz hataları da gösterebilir. Kendinizi irdelemek, kişisel gelişim kurslarına gitmek, bireysel anlamda hayatı daha yoğun sorgulamak fırsatlarına kavuşacaksınız. Yoğun çalışmaktan dolayı sağlığınıza dikkat edin. Burcunuzdaki gezegen döngüleri, bedensel bakım, ruhsal arınma, detoks programları gibi konuların daha da ön plana çıkacağını göstermekte.
Akrep,
Jüpiter’in ilk 6 ay boyunca burcunuzun karşıtı Boğa burcunda bulunması, evlilik, ortaklıklar, sözleşmeler, anlaşmalar gibi konuları daha da fazla ön plana çıkartırken, hayatınızda artık ilişkilerinizde daha huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğinizden eminim. Eğer ilişkilerinizde problemler var ise, sevgilinizden ayrılabilir, size her yönü ile, daha da fazla anlayacak bir yeni ilişkiye girebilirsiniz. Jüpiter’in burcunuzun karşısında olduğu yıllar, yoğun bir dolunay etkisi yaşarsınız. Çevrenizdeki insanların açık açık, sizden neler beklediğini daha yoğun bir şekilde anlarken, kendi gücünüzü, pek çok alanda, hayata yansıtacaksınız. Yönetici gezegeninizin retrograde yaptığı Şubat Nisan arasındaki dönemler, bazı sağlık sorunları ve küçük ufak tefek tartışmalar, çevrenizde olabilir. Şubat ayında iş ortamında oluşabilecek gerginliklere dikkat etmeniz gerekiyor. 5 Ekim’den itibaren Satürn’ün burcunuza girmesi ile beraber 2.5 yıllık bir analiz ve sentez dönemine gireceksiniz. Hayatı her yönü ile yoğun yaşayacağınız 2012, gençler için yeni arkadaşlıklar, flörtler, evlilik, erişkin Akrepler için ise çocukları ile gurur duyacakları bir yılı göstermekte. Bütün yıl yaşamınızda bulunan insanların sizin için kapladıkları duygusal, manevi alan hakkında kendinizi sorgulayacaksınız. Gerçek yüzler, maskeler, sizin görmek istedikleriniz ile esasen olanlar arasında mekik dokuyabilirsiniz.

Yay,İlginç bir yıla giriyorsunuz. Bilhassa Mars’ın Başak burcundaki etkisi iş ve kariyer konusunda Temmuz’a kadar olan dönemde karşınıza çok büyük fırsatlar çıkartacak. Jüpiter’in de yılın ilk 6 ayı boyunca bu Mars ile olumlu açılar da bulunarak 6. evinizden desteklemesi, Mart ayında birlikte iş yaptığınız kişiler, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlar ile ilgili konularda netlik ve gelişme getirecek. 4 Haziran’da oluşacak olan Güneş tutulması sebebi ile uzun yıllardan beri devam eden, sosyal ilişkilerinizdeki bazı karışıklıklar sona erecek. 20 Mayıs’tan itibaren başlayacak Güneş tutulması döngüsü çalıştığınız ortamlarda radikal değişimlere sebebiyet verirken, Jüpiter’in de İkizler burcuna girmesi sebebi ile Aşk hayatınızda büyük ve olumlu gelişmeler olacak. Bilhassa sağlığa dikkat etmeniz gerekecek. Yılın ilk 6 ayı kilo almak, aşırı oburluk gibi konular gündeme gelirken , Haziran’dan sonra bir yıl boyunca var olan ilişkileriniz daha da rahatlarken, bazı Yay burçları evlilik gibi kararlara gidecekler. 2012 yılının 2. yarısından sonra ya evleneceksiniz, ya yanlış giden bir ilişkiye son vereceksiniz ya da hayatınızda yeni bir bakış açısı ile karşılaşacaksınız. Son zamanlarda, Neptün’ün açıları sebebi ile kararsız kaldığınız pek çok konuda, daha kararlı, keskin ve net kararlar verebileceksiniz. Mars’ın yaratacağı fırsatları unutmayın. Yorucu ama başarılı bir yıla giriyorsunuz.
Oğlak,





Satürn’ün kariyer evinizdeki zorlayıcı açıları hayatınızda önemli kararlar almanıza sebebiyet verdi. Son bir buçuk yıldan beri beklediğiniz iş fırsatlarıyla veya hak ettiğiniz şanslar ile karşılaşamıyorsunuz. Ektiniz, hatta çok ektiniz ve uzun zamandır da verim, sonuç almayı bekliyorsunuz ancak bir türlü istediğiniz gelişmeleri deneyimleyemiyorsunuz. Artık değişim zamanı. Artık birşeyler filiz vermeye başlayacak. Çünkü siz değiştiniz veya değişimi kabul ettiniz. Dirençleriniz, blokajlarınız biçim değiştirdi veya yok oldu. Hayata yüklediğiniz anlam ile beraber yakın çevreniz, ortak ilişkiler, çocuklar ve kariyer yaşamında önemli gelişmeler yakalayacaksınız. Jüpiter’in dost Boğa burcundaki hareketi ve Mars’ın olumlu etkileri sebebi ile günlük iş yaşamınızda ve gündelik ihtiyaçlarınızı karşılarken, yeni ve farklı yöntemler ile karşılaşacak, içsel korkularınızı çok daha kolay aşacaksınız. Kendi hakkınızda bildiklerinizi yeniden güncelleyecek ve hayata daha cesur tavırlar ve bakış açıları ile yaklaşacaksınız. Bekar Oğlaklar aşk, evli Oğlaklar çocuk gibi konular ile mutlu olacaklar. Bilhassa Nisan sonu ve Mayıs aşk hayatınızda önemli gelişmelere sebebiyet verirken, uzun zamandan beri unuttuğunuz hayatın keyifli ve zevkli yönleri ile karşılaşacaksınız. Ani ev ve ani şehir değişikliği doğum horoskopunda Uranüs’ü güçlü olan Oğlaklarda fazlası ile görülecektir. Aşk evinizin Venüs’ün retro yaptığı Nisan ile Temmuz arasındaki dönemde ofis arkadaşlıkları aşka, okul arkadaşlıkları evliliğe dönebilir. Ekim ayının ikinci haftasından sonra Satürn’ün Akrep burcuna girmesi ile beraber çevrenizde daha istikrarlı dostluklar ve arkadaşlıklar kuracaksınız.
Kova,
Seyahatlerin, yolculukların çok fazlası ile olacağı yönetici gezegeniniz Uranüs’ün Koç burcundaki hareketi ile beraber, hayatınızda büyük fırsatlar yaşayacağınız bir yıla giriyorsunuz. Mülk satın almak, borçlarınızı ödemek, yeni gelir kaynakları ile karşılaşmak, aile büyükleri ile olumlu ilişkilere girmek, eğitim almak ve vermek gibi konuların fazlası ile gündeme geleceği bir yıla giriyorsunuz. İnternet, teknoloji ve elektroniğin her zamankinden fazla ön plana çıkacağı 2012 yılının ilk 6 aylık döneminde Mars’ın Başak burcundaki etkisi sebebi ile , kredi borçlarınızı ödemek, bankalar ile ilgili problemlerinizi halletmek fırsatlarınız arasında olacak. Mülk almak ve satmak, küçük bir diş operasyonu yaptırarak sıkıntılı bir dişten kurtulmak ön plana çıkacak. Mars’ın 8. evdeki konumu, spiritüel ve ruhsal çalışmalar, farkındalık ile ilgili anlayış geliştirmek hayata yeni bir bakış ile bakmak gibi konular ön plana çıkartacak. Yaşamın kendi içindeki fırsatları ile çok fazla karşılaşırken, aşık olmak yılın ikinci yarısının ana konularından biri. Jüpiter’in İkizlere girmesi ile beraber, aşk, çocuklar, gibi konular ön plana çıkarken, daha akılcı ve gerçekçi kararlar vereceksiniz. Bazı Kova hanımları ikiz çocuk sahibi olacaklar. Yükselen Kova ve öz burcu Kova olanlar, Temmuz ayından sonra var olan ilişkilerini daha keyifli bir hale getirirken, hayata daha korkusuz ve gerçekçi bakacaklar. Burcunuzun tam karesinde bulunan, Güneş ve Ay tutulmaları kariyer yaşamınızda iki yıllık dönemde özel bir rahatlama ve ilerleme dönemini gösterirken, yaşadığınız hayattan daha fazla zevk alacaksınız.
Balık,
Neptün, 12 Şubat itibari ile burcunuza giriyor. Yönetici gezegeniniz Neptün’ün burcunuza girmesi ile beraber, boş hayaller ve gerçek olmayan imgeler peşinde iseniz, bunların asla olamayacak değerler olduğunu zaman içinde göreceksiniz. Neptün yaratıcı kabiliyetlerinizi arttırırken, iş dünyanızı zenginleştirecek. Ve yaşama daha süptil, ve ruhsal bakmanıza yardım verecek. Yalnızca Neptün’ün çözücü ve dağıtıcı etkileri sebebi ile bu yıl hayatınızda sağlam kalıplar ile kurmuş olduğunuz düzende çözülmeler, gevşemeler, hatta şaşırtıcı bir şekilde problemler görebilirsiniz. Mars’ın Başak burcundaki etkisi sebebi ile Jüpiter ve Plüton’un da gökyüzündeki büyük üçgeni hayatınızda ilişkilerinizin çok daha gerçekçi olacağını bizlere gösteriyor. Aşık olmak, evlenmek, bekarlığın bitmesi veya problemli bir evliliğin biterek, yeni ve mutlu bir ilişkinin hayatınıza girmesi de söz konusu olacaktır. Neptün tüm sağaltıcı etkileri sebebi ile, hayallerinizi gerçekleştirecek fırsatlar ile karşılaştıracak. Haziran ayının ikinci yarısından itibaren pek çoğunuz ev ve yaşadığınız yerde önemli değişiklikler yaşarken, bazılarınız kariyer hayatlarında da yeni ve büyük fırsatlar ile karşılaşacaklar. Balık burcu için çok çok önemli bir yıl. Geçmişe güzellikler, değişiklikler ve farklılıklar ekmiş olan Balık burçları hayatlarında önemli bir rahatlama ve önemli bir ilerleme dönemine girecekler. Yaşam ile ilgili korkuların biraz daha azalacağı, hayatın daha yoğun yaşanacağı bu dönemler özel fırsatlar ile de karşılaşabilirsiniz.

Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui Metafizik / Parapsikoloji Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm ... Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi

Hiç yorum yok: