Bu Blogu Takip Et

Sayfalar

Translate

5 Şubat 2012 Pazar

Dile Benden Ne Dilersen

  Dile Benden Ne Dilersen        
                                   Ağaçlar ve Dilekler
                          Hayatımızda ne kadar çok dilek dilediğimizi hiç düşündünüz mü? Genelde         'umarım' ile başlayan bu         dilekler, her daim geleceğe dair umutları içerir.         Her dilek, geleceğin bir potansiyelidir aslında.
                          
                 Geleceğe         dair bir hayaliniz veya isteğiniz varsa, bilin ki bu gelecekte         olasılıklardan biri olduğu için zihninize düşmüştür. Ama bir de bu         olasılıkları abartan ve açgözlülüğe çeviren nefsimizin sesi vardır.         Dileklerle ilgili ilk bilmemiz gereken şey sade ve içten olmasıdır.         Nefsin etkisinden uzak, arınık ve kalpten gelmelidir.

                          Burada “dilek dilemekten” kastım, geleceğe dair bir isteğimizi         yaratmaktır. İstekleri yaratma belli başına bir sanattır ve arkasında         önemli işleyişler vardır. Bir şeyleri yaratma ve                  oldurmayla ilgili püf noktalardan ve sırlardan         bahsetmiştik, arkasındaki disiplinlere değinmiştik. Bu yazıda çeşitli         enerji çalışmalarını vermek istiyorum. Bu enerji çalışmalarının         arkasındaki prensiplere de değinerek ne yaptığımızı bilmemizi         sağlayacağız. Aslında bu yöntemleri eskiden beri kullanıyoruz ama ne         yaptığımızın farkında değiliz. Mesela hıdrellezde isteklerimizin olması         için çamurdan formlar yaparız dualar eşliğinde, bir adettir. Veya         hepimizin bildiği ağaçlara bez bağlama geleneği vardır bizde ve tüm         yerel kültürlerde. Bunlar sadece batıl inançlar mı yoksa çok eskiden         kalma sırları unutulmuş bilgeliğin işareti mi? Şimdi biraz daha geniş         bir perspektifle, fiziksel eylemlerin nasıl ruhsal dünyayı etkilediğini         Spiritüel yasalarla inceleyelim.



Alternatif tıp, şifalı bitkiler, Yoga, Meditasyon, Reiki, Feng Shui Metafizik / Parapsikoloji Mistisizm, Spiritüalizm, Okultizm ... Astroloji Burçlar,fallar,tarot,Rüya Analizi

Hiç yorum yok: