Bu Blogu Takip Et

Sayfalar

Translate

15 Haziran 2012 Cuma

Babanıza burcuna göre ne hediye alabilirsiniz?

Hayatta sırtınızı yaslayabileceğiniz ender insanlardan biri olan babanıza, sevginizi gösterebilecek bir fırsat yakalamışken, ancak pahalı bir hediye almak için yeterli bütçem yok diyorsanız, Babalar Günü'nde onun kalbine dokunabileceğiniz bir hediye seçimini yaparken burcundan faydalanmaya ne dersiniz?




Koç Burcu Babalarımız:
Evladının dünü, bugünü ve yarınları onu ömür boyu ilgilendirir. Sizin varlığınız onun için güç ve değişim demektir. Sizi içtenlikle sever. Fakat bunu sözlerle değil, sizin arkanızda durarak belli eder. Hiçbir şeyden korkmanızı istemez ve buna da izin vermez. Evladının dünü, bugünü ve yarınları onu
ömür boyu ilgilendirir. Hiç kimseye ve hiçbir nedene bağlı kalmayan, tek başına ayaklarının üstünde durmasını bilen bir babadır. Sizin varlığınız onun için güç ve değişim demektir İlerleyen yaşına rağmen genç görünen, genç davranan kendilerine has fikirleri yaratıcı bir enerjiyle spor ceket ve Teknolojik gelişmelerden hoşlanır. Bu yöndeki yenilikleri iyi takip eder. Bu yönde seçenekleriniz olabilir.

Boğa Burcu Babalarımız:
Ailesi onun için son derece değerlidir. Tutumludur. Büyük bir olasılıkla sizden de bunu bekleyecektir. Korur ve güçlendirir. Duygusal değişimleri azdır. Yani sizi şaşırtmaz. Bulunduğu yerde kökleşme vardır. Yani aile kavramına önem verir. Öyle özel bir babadır ki, onunla büyürken dinlenir, huzur bulursunuz. Hayatın anlamını ve önemini onunla öğrenmenin zevkine varabilirsiniz. Sessizliği sever. Onunla yaşarken evin içinde kasırgalar esmez, güvenli bir limanda olduğunuzu bilirsiniz. Sözü gerçek bir teminattır. Durağan bir hayat içinde sizi besler, ihtiyaçlarınızı karşıladığı sürece mutludur. Ayakkabı, cüzdan, ajanda, terlik, tıraş losyonu kravat, güzel bir yemek hediye seçeneklerinizden bazıları olabilir.

İkizler Burcu Babalarımız:
Onu izlemek çok keyiflidir. Sürekli bir şeyler anlatır durur. Öğrendiğiniz her şeyi onunla paylaşmanızı, sosyal hayatınız olmasını isteyen babanızın asıl isteği sizin arkadaşınız olmaktır. Çünkü o iletişimcidir. Olaylar üzerinde fazla durmaz. Bir şeye sinirlendiyse saatlerce o konuda konuşur, konuşur ve konuşur. Ama öfkesi can yakmaz. Böyle zamanlarda susup dinlemeniz halinde her şey yoluna girer. İşlerinizi fazla ciddiye almadığında ona içerlemeyin. Fakat bu sizi önemsemediğini göstermez. O sonunda ne kazanacağınıza bakacaktır. Çok zeki bir babanız olduğunu unutmayın. İletişimci, öğrenmeye meraklı, zeki, sosyal ilişkileri kuvvetli, her türlü yeniliğe açık olan İkizlere kitap, cep telefonu, bilgisayar, fotoğraf makinesi, seyahat çantası, kalem, anahtarlık hediye edebilirsiniz.

Yengeç Burcu Babalarımız:
Evinde ailesiyle birlikte olmak onun için mutlulukların en büyüğüdür. Çocuğuyla olan ilişkisini her şeyden çok önemser. Yönetici burcu olan Ay nedeniyle aşırı hassas ve duygusaldır. Size yaşamınızda bir yön çizmeniz için, içinizdeki bilinç duygunuzu geliştirmeniz adına baskıda bulunarak destek olmaya çalışır. Sizin çektiğiniz acıları aynen yüreğinde hisseder. Babanızın çekingen biri olduğunu sakın düşünmeyin. Çünkü o görüntünün altında muhteşem güçlü bir adam yatar. Her zorluğun üstesinden mutlaka gelir. Onun en önemli özelliği duygularıdır. Onu ne kadar çok sevdiğinizi duymak, bilmek ve hissetmek isteyecektir. Onun istediği en güzel hediye yuvanızda huzur içinde mutlu olmanızı görmektir. Yine Resim çerçevesi, parfüm, ailece yenen bir yemek ardından güzel bir kahve en güzel hediyeniz olabilir.

Aslan Burcu Babalarımız:

Yaratıcı, sanatçı, kültürlü, verici ve cömert bir babadır. Burçlar kuşağının çocuğu için canını feda etmeye hazır babalarından birisine sahipsiniz. İçindeki gençlik ateşi hiç bitmez. Yani nesil farkı diye bir zorluk yaşamazsınız. O herkes gibi olmak istemez. Sizin de olmanızı beklemez. Önce kendiniz olmanızı ister ve bunun için çabalar. Ne kadar ünlü ve şöhretli olsa da, ihtiyaçlarınızı bilir, sizi asla ihmal etmez. Yuvasını inanılmaz bir güçle korur. Size kimsenin bir söz söylemesine izin vermediği gibi, bunu yapan kişiyi de rahat bırakmaz. Hediye almaya bayılır. Gösterişli ve ona özel yapılmış her türlü objeyi ona hediye edebilirsiniz. Renkli spor gömlekleri, seçimleriniz arasına alabilirsiniz.


Başak Burcu Babalarımız:
İster ilkokulda okuyun, ister yüksek eğitim görün veya evlenip iş sahibi olun fark etmez. O daima sizi incelemeye, kusurlarınızı söylemeye çalışır. Başarılı olduğunuzda ise, daha da başarılı olabilirsin diyerek sizi teşvik etmeye çalışır. Bu yanıyla zor bir baba imajı yaratsa da, her söylediği sözün bir gün çıkması mümkündür. Üretimden yana, güçlü zekâya sahip, zihinsel açıdan sürekli düşünceli bir babaya sahip olduğunuzu biliniz. Ona olan ilginizi, sevginizi göstermeniz çok hoşuna gidecektir. Hele benim babam bir tanedir dediniz mi, akan sular durur. Başaklara çok pahalı olmayan yağmurluk kumaşıyla çift taraflı giyilebilen montlar ve seyahat çantaları başaklar için uygun seçenekler olabilir.

Terazi Burcu Babalarımız:
Burçlar kuşağının en yakışıklı babalarından birisine sahip olduğunuzu biliniz. Sizinle hep işbirliği halindedir. Kötü veya iyi bir şey yaptığınızda yanınızda olmaya çalışır. Popüler bir babadır. Yani arkadaşlarınızın hepsini iyi tanır. Onlarla sohbet eder. Toplumda zarafetiniz ve kibarlığınızla dikkatleri çekmenizden mutluluk duyar. Barış yanlısıdır. Çatışmadan hoşlanmaz. Hele kavga gürültü, onun bulunduğu mekanda yaşanmaz. Kendine özgü bir tarzı vardır. Her zaman yakışıklı ve her zaman kibardır. Parasal konularda sizden bir şey esirgemez. Ne isterseniz almaya çalışabilir. Onunla ilgilenmenizden müthiş keyif alır. Terazi için görüntü çok önemlidir. Bu yüzden hediyenizin kutusuna ve sunumuna özen gösterin. bir triko veya pembe renklerde bir gömlek, şık bir ayakkabı, şort, pantolon, alabilirsiniz.

Akrep Burcu Babalarımız:
Sizi desteklemekten müthiş keyif bir alan babanız olduğunu söyleyebilirim. Tutkulu bir babadır. Size duyduğu sevginin temelinde inanılmaz bir güç yatar. Elindeki tüm imkânları sizin için seferber edebilir. onu mutlaka dinlemeniz gerektiğini düşünür. Kendine ait güçsüzlüğünü size pek söylemez. Onu anlamak bu nedenle zor olabilir. Fiziksel anlamda son derece güçlüdür. Duruşuyla girdiği her yerde ilgi uyandırır. Bu ise sizin için gurur kaynağıdır. Sizi her şeyden kıskanır. Süet gömlek, kemer, gözlük, valizler alternatif olabilir...

Yay Burcu Babalarımız:

Babanızın özellikleri Yerinde duramayan, yaşlansa bile genç görünen sportif bir babadır. iyi bir öğretmendir. Sizi yetiştirmekten, size bir şey öğretmekten inanılmaz mutluluk duyar. Sizin geleceğiniz için durmadan yılmadan çalışabilir. Genelde evinden uzaklardadır. O yüzden de size fazlasıyla düşkündür. Kutsal değerlerinizi korumanızı, yine eğitim hayatınız için tüm olanaklarını emrinize sunabilir. Yeter ki siz, güçlü olun ve bir yerlere gelin. Maceracı ve araştırmacı bir ruha sahip Yay burcuna, spor malzemeleri, seyahat çantaları, seyahatle ilgili aksesuarlar, felsefe kitapları, ilgi alanına dahil olan hediyeler.

Oğlak Burcu Babalarımız.

Ciddi, özgüvenli ve kontrollü olan babanız çoğunlukla bir işkoliktir. Başarılı olma arzusu fazlasıyla yoğundur. Güçsüzlüğünüz onu gerginleştirebilir. Size iş sahibi olmanızda, hayatı düzgün sınırlar içinde yaşamanızda destek verir.. İçsel saygınlığı yoğundur. Ekmeğini taştan çıkarır. Güvence ihtiyacı yüzünden daha çok çalışır. Mesafeli, kapalı, donuk, soğuk olabilir. Ciddi duran babanızın içinde aşırı duyarlı bir adam yatar. Vakur bir havası vardır. Sevgisini azar azar verir. Derinliklerinde, kendisine ve başkalarına, uzun süre, bazen sonsuza değin kapalı kalır. Bu hali sizi üzmesin. Kuralcı Oğlak burcuna sanat değeri olan objeler, duvar saatleri, fotoğraf albümü ve iş yerine koyacağı şık bir çerçeve, dolma kalem hediye edebilirsiniz.

Kova Burcu Babalarımız
Bireysel, mantıklı, yenilikçi, orijinal bir babaya sahipsiniz. Bu kadar özellik çoğu insanda yoktur. Bu nedenle şanslısınız. İhtiyaçlarınız söz konusu olduğunda, uzaklara giderek çalışabilir. Amacı size iyi bir gelecek hazırlamaktır. Özgürlüğünüze önem verir. Kendi kararlarınızı vermenizi ister ve sizi her konuda destekleyebilir. Elinizden tutar ve size orijinal çıkış yolları sunar. Kendisi hakkında ne düşündüğünüzü, onu nasıl gördüğünüzü bilmek ister. Aşırı sevgi dolu davranmayabilir, mesafeli bir havası vardır.. Sosyal organizasyonlara katılmanızı ister. Bir özelliğinizle toplum içinde tanınmanız onu gururlandırır. Sırdaşınızdır. Size ait her şeyi özenle saklar. Eğer başınız sıkışıksa veya bir sorununuz varsa kolayca mutlaka bir çözüm yolu bularak sizi probleminizden kurtarmaya çalışır. Spor ayakkabı, cüzdan, kemer, hediye çeki orijinal her türlü obje Kovalar için ideal hediyeler olabilir.

Balık Burcu Babalarımız:
Sizi sevmekten asla bıkmayan, gözlerinizin içine sevgiyle bakan, hassas bir babaya sahip olduğunuzu biliniz. O son derece özel bir adamdır. Tırnağınızın ucuna zarar gelse inanılmaz büyük bir acı duyar. Her ne kadar belli etmese de, gözünde yaşlar hazırdır. Hassastır ve sezgileri güçlüdür. Sizin her türlü sıkıntınızı hisseder, ağlar… Sezinler siz üzgünseniz üzülür, neşeliyseniz güler. Tek bir sözünüzle baba olmanın gururunu yaşar fakat ters bir davranışınızla kolayca kırılganlaşır. öncelik sırasını hep size tanıyabilir Eğer sizden uzakta yaşıyorsa bilin ki özleminizle yanıp tutuşuyordur. Onu her gün arasanız yine de sesinizi duymaya doyamayacaktır. Unutmayın sıcaklığı değerlidir… Aldığınız en ufak bir hediyeyi, ömrünün sonuna kadar saklar.

Yaşam ve İnsan için herşey Genel Kültür, Bilgi Bankası

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bizi bilgilendirdiğiniz için Ceza Avukatı olarak size teşekkür ederiz.